Λάρνακα: Παράταση για ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας

Λάρνακα: Παράταση για ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας
Έγκριση της παράτασης στη βάση της δέσμευσής της αποφάσισε σήμερα η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, για τη δημιουργία ενιαίας ανάπτυξης του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας, “τιμώντας”, όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, “τις αποφάσεις της προηγούμενης Κυβέρνησης”.
Στη σημερινή του συνεδρία, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης, μεταξύ άλλων, την παράταση ισχύος των προσφορών για την ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας με τη μέθοδο “Σχεδιασμός, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία”.
Η περίοδος ισχύος των προσφορών έληγε αρχικά στις 15 Μαΐου 2014 και με τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου δόθηκε παράταση για άλλους τρεισήμισι μήνες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στην περίπτωση, κατά την οποία δεν θα υπάρξει οποιοδήποτε ενδιαφέρον, η Κυβέρνηση, λαμβάνοντας υπ` όψη τις σημερινές δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και έχοντας πάντοτε ως στόχο τη δημιουργία πηγών εσόδων για τη Δημοκρατία καθώς και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, θα επανεκτιμήσει την κατάσταση και ενδεχομένως να εξετάσει εναλλακτικούς τρόπους αξιοποίησης του κρατικού πλούτου, για την εξυπηρέτηση του καλώς νοούμενου συμφέροντος της πόλης της Λάρνακας και του κράτους, γενικότερα.

ΚΥΠΡΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...