Λαμογιές Κοντομηνά έριξε τον Καραμανλή θέλει να ρίξει και τον Αλέξη!

ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ;KΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ, ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΝ Θ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ, ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ, ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ

ΑΝ ο Κοντομηνάς δεν είχε ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ με ψέματα και λαμογιές τον Κώστα Καραμανλή, με το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπεδίου, κατά πάσα πιθανότητα, η χώρα θα είχε γλιτώσει από την Τρόικα και το ΔΝΤ. Γιατί αν δεν είχε παραιτηθεί στο μέσο της θητείας του και είχε το χρόνο να πάρει ορισμένα ΕΛΑΦΡΑ οικονομικά μέτρα, ο Γιωργάκης Παπανδρέου δεν θα γίνονταν ποτέ Πρωθυπουργός και θα είχαμε γλιτώσει από τα μνημόνια και τους ξένους κατακτητές, που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή και το λαό μας στην εξαθλίωση που όλοι σήμερα ζούμε.

Το περίφημο «Σκάνδαλο Βατοπεδίου», με το οποίο λοιδωρήθηκε η ιερά και ιστορική Μονή Βατοπεδίου, ο Φάρος της Ορθοδοξίας, φυλακίστηκε ο Εφραίμ, ένας άγιος άνθρωπος, αναγκάστηκε να παραιτηθεί ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος και ουσιαστικά οδηγήθηκε στον τάφο ο Γιάννης Αγγέλου, με αποτέλεσμα να απομονωθεί ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, από τους δύο στενότερους συνεργάτες του, τον οποίον από τη μία μεριά πίεζαν και χτυπούσαν οι Αμερικάνοι γιατί είχε συμφωνήσει με τους Ρώσους να περάσει ο αγωγός πετρελαίου από τη χώρα μας, γεγονός που θα είχε ήδη δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και από την άλλη οι φωτιές που πήγαν να κάψουν την Αθήνα και στη συνέχεια την Πελοπόννησο, – άραγε ΠΟΙΟΙ και ΓΙΑΤΙ τις έβαλαν; – ενώ στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που συγκάλεσε τον Φλεβάρη του 2009 στο Μαξίμου και ζήτησε να συμφωνήσουν όλοι, για να παρθούν ορισμένα, σκληρά για εκείνη την εποχή οικονομικά μέτρα, αλλά αστεία μπροστά στο μεγάλο κακό που πάθαμε στη συνέχεια, προκειμένου να θωρακιστεί η χώρα, ενόψει της μεγάλης οικονομικής κρίσης που ερχόταν, ο ανεκδιήγητος Γιωργάκης Παπανδρέου, διαφώνησε και έφυγε από τη σύσκεψη δηλώνοντας ότι θα ρίξει την κυβέρνηση στις προσεχείς προεδρικές εκλογές.

ΑΝ είχε τότε εισακουστεί ο Κώστας Καραμανλής, η χώρα δεν θα είχε μπει ποτέ στα μνημόνια, και δεν θα φορτωνόμασταν την Τρόικα και το ΔΝΤ.

ΚΑΙ ξέρετε γιατί έγιναν όλα αυτά τα πράγματα ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου ΕΙΧΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να του ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ η κυβέρνηση, 820 εκατομμύρια ευρώ, φόρους και πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί και να αθωωθεί από τις κατηγορίες για τη ληστεία 400 δισεκατομμυρίων δρχ., που είχε προξενήσει στη Νότιο Αφρική. Η κυβέρνηση αρνήθηκε να ικανοποιήσει και τα δύο αιτήματά του και έκτοτε ο Κοντομηνάς έπαιζε κάθε μέρα στο κανάλι του φοβερά πράγματα και ανυπόστατες «αποκαλύψεις» για το δήθεν σκάνδαλο Βατοπεδίου.

ΑΝ δε κάποιος πρέπει να καταδικαστεί αυτός έπρεπε να ήταν ο εκβιαστής Κοντομηνάς, ο οποίος για να γλιτώσει τους φόρους που του είχαν επιβληθεί και να γλιτώσει τις ευθύνες από τα σκάνδαλα που είχε διαπράξει στη Ν. Αφρική, έριξε τη χώρα σε τεράστια περιπέτεια, η οποία κανένας ακόμα δεν μπορεί να υπολογίσει πόσο θα στοιχίσει τελικά στο λαό και τη φυλή μας…

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μας είναι υποχρεωμένη να ματαιώσει τα ανθελληνικά σχέδια αυτού του κυρίου, ο οποίος έφτιαξε το κανάλι του, με τα λεφτά που ΕΚΛΕΒΕ από τους άτυχους μετανάστες μας της Νοτίου Αφρικής, που τους παραμύθιασε, ότι θα τους έβγαζε έξω, παράνομα, τα λεφτά που είχαν συγκεντρώσει από τη σκληρή δουλειά τους, θα τους τα επένδυε με μεγάλο κέρδος και τελικά τους τα ΕΦΑΓΕ!!! Υπάρχουν συγκλονιστικές ιστορίες, τις οποίες θα σας διηγηθούμε στη συνέχεια.

Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ έφαγε τον Κώστα Καραμανλή, την ώρα που προσπαθούσε ο τότε Πρωθυπουργός να μην μπει η χώρα μας στα μνημόνια, που μας έφεραν τη συμφορά που ζούμε. Δεν θα αφήσουμε λοιπόν σήμερα, αυτόν τον κύριο να φάει και τον Αλέξη, τη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει κανένας καλλίτερος από αυτόν πολιτικός στη χώρα για να διαχειριστεί την τραγωδία που μας φόρτωσαν οι ανίκανοι και ξενόδουλοι παλιοί πολιτικοί παρέα με τους Νταβατζήδες της ενημέρωσης που τόσα χρόνια καταλήστευαν το δημόσιο πλούτο.

ΑΥΡΙΟ: Θα δημοσιεύσουμε ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης του Ανακριτή γιατί έπρεπε να βρίσκεται τώρα στη φυλακή ο Κοντομηνάς.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...