Λαφαζάνης:Έρχονται τάχιστα ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις

  xwreyelepo55e6ff2801fddΔήλωση του Π. Λαφαζάνη, επικεφαλής της ΛΑΕ
«Η αθλιέστατη επίθεση μέσα από τις στήλες της “Κυριακάτικης Αυγής” σε βάρος της “Λαϊκής Ενότητας” για, δήθεν σύμπλευση της τελευταίας με τη Χρυσή Αυγή σε τραμπουκισμούς κατά γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν απλώς μια φαιδρή υπόθεση, σαν αυτές που εσχάτως αναπαράγουν καθημερινά τα “παπαγαλάκια” του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν την ξεστόμιζε με τη συνέντευξη του ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, πράγμα που της προσδίδει άκρως επικίνδυνα και βαθύτατα αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά πολιτικής ανωμαλίας.
Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω από το στόμα του Αλ. Τσίπρα σε βάρος της ΛΑ.Ε., τις ίδιες βρώμικες κατηγορίες που απηύθυναν στον παλιό αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ τα φερέφωνα της μονταζιέρας των Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά.
Φαίνεται, όμως, ότι ο νεομνημονιακός Αλ. Τσίπρας τελεί υπό μεγάλο πανικό και έχει περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο, ενώ η πολιτική κατρακύλα του δεν γνωρίζει φραγμό ούτε όρια. Είναι σε όλους γνωστή η κακή τύχη που επεφύλαξε ο ελληνικός λαός στους συκοφάντες του αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά.
Όλα δείχνουν ότι ο Αλ. Τσίπρας με τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει και τις μεθόδους λάσπης τις οποίες χρησιμοποιεί, δανεισμένες από τα πιο βρώμικα αντιαριστερά οπλοστάσια, θα έχει πολύ πιο γρήγορα και πολύ χειρότερη πολιτική τύχη από αυτούς τους προκατόχους του.
Ο λαός θα σαρώσει πολύ γρήγορα τον ίδιο και την κυβέρνηση του και μαζί τους θα πετάξει στο περιθώριο όλο το σάπιο μνημονιακό μπλοκ, πριν δώσουν τη χαριστική βολή στον τόπο.
Έρχονται τάχιστα ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις.»

The post Λαφαζάνης:Έρχονται τάχιστα ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...