Λεβέντης: Η ΝΔ με Θεοδωράκη και Γεννηματά έχει κάνει άξονα ανατροπής της κυβέρνησης

Βασίλης Λεβέντης

«ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ»

O Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ανέφερε ότι Μητσοτάκης, Γεννηματά και Θεοδωράκης έχουν συγκροτήσει άξονα, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

«Έχει κάνει έναν άξονα η Νέα Δημοκρατία με τον Σταύρο και με τη Φώφη, έχουν κάνει άξονα ανατροπής της κυβέρνησης και προσπαθούν να απογυμνώσουν τον κεντρώο χώρο και να αφήσουν εμένα εκτός Βουλής. Είμαι ο μόνος που αντιστέκομαι να υπάρχει κέντρο και να υπάρχει μέσα στη Βουλή, του αντιστέκομαι», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Στο ερώτημα αν ο χώρος του Κέντρου θα καταφέρει να είναι όλος μαζί, ενωμένος, ο ίδιος απάντησε:
«Πιστεύω ότι θα καταφέρει, αν καταλάβει τι παιχνίδια παίζονται. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή, κάθονται και βρίζουν στη Βουλή τον Τσίπρα για το Υπερταμείο. Μα, πρόξενοι του Υπερταμείου είναι ο Γιωργάκης και ο Σαμαράς με την αναξιοπιστία τους. Ο Τσίπρας δεν έχει άλλη λύση: Ή να πάει grexit ή να τα υπογράφει όλα. Η πίεση των ξένων είναι ασφυκτική, έχουν κουραστεί μαζί μας.

Όταν, λοιπόν, καταγγέλλουν τον Τσίπρα ότι τα υπογραφεί όλα, ποιοι είναι οι υπαίτιοι αυτής της θλιβερής εικόνας που έχει η χώρα; Ο Τσίπρας ήρθε τώρα και φταίει για τις ανοησίες που κάνει τώρα, αλλά η χώρα είναι 50 χρόνια σε πορεία πτώχευσης και πορεία ρουσφετιού και συναλλαγών και πελατειακών σχέσεων. Είναι άμοιροι ευθυνών όλοι αυτοί; Και ο λόγος που δεν πάω μαζί τους στις προσπάθειες για συνένωση του Κέντρου είναι ότι εγώ δεν τους θεωρώ κεντρώους. Άνθρωποι που πήγαν με τον Σαμαρά και έκαναν κυβέρνηση, άνθρωποι που επί 50 χρόνια διόριζαν έκαναν σκάνδαλα, έρχονται τώρα ως κόμμα οι ίδιοι και μου λένε Κέντρο».

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...