Λεβέντης: Να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο

Την ανάγκη να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Για αυτό το λόγο, είπε ο Βασίλης Λεβέντης, είναι επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση του ΕΣΡ.

Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ», ο Βασίλης Λεβέντης απηύθυνε πρόσκληση στον Πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει σχετική δράση, ώστε να λυθεί άμεσα το ζήτημα του ΕΣΡ γιατί η κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο είναι βεβαρυμμένη και πρέπει να μπει τάξη.

Ο Βασίλης Λεβέντης παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος υιοθετώντας τη γραμμή της σκληρής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση και στην έλλειψη συναίνεσης στη διάσκεψη των Προέδρων παρασυρόμενος από την αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας να ματαιώσει το σχέδιο αδειοδότησης της κυβέρνησης.

Η έλλειψη συμφωνίας στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής άφησε την κυβέρνηση και τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, με το δίλημμα: ή δεν κάνουμε τίποτα ή αποφασίζουμε να προχωρήσουμε αναλαμβάνοντας όλες τις ευθύνες ο ίδιος.

Τέλος, ο Βασίλης Λεβέντης διαφώνησε με την ύπαρξη οικονομικών και μόνο κριτηρίων για την αδειοδότηση των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...