Λεβέντης : Ο Τσίπρας έγινε ΠΑΣΟΚτζής του αρέσει η καρέκλα

Λεβέντης : Ο Τσίπρας έγινε ΠΑΣΟΚτζής του αρέσει η καρέκλα

Βασίλης Λεβέντης… on fire! Σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε για όλα.

Για τον “ακροδεξιό” Καμμένο που… στόμα έχει και λαλιά δεν έχει στα οικονομικά, για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα που εγινε πλέον… “ΠΑΣΟΚτζής”, για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για το πάγιο αίτημά του, που δεν είναι άλλο από την σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης.

Ολομέτωπη επίθεση στον Πάνο Καμμένο
Αρχικά αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο οποίος τόνισε πως… τον συγχωρεί που κατά καιρούς τον χαρακτηρίζει “ακροδεξιό”. Τόνισε, λοιπόν, ο Βασίλης Λεβέντης: “Δεν αμάρτησα για να με συγχωρούν. Είπα μία πραγματικότητα, ότι η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι παρά φύσιν. Το είχε πει πρώτος ο κύριος Σουλτς που δε μιλάει εύκολα. Ότι χρειάζεται μια κυβέρνηση που να πείθει”.

Καμμένος: Επιμένει στη στράτευση των γυναικών, συγχωρεί Λεβέντη, “ξορκίζει” Άδωνι, αγαπά Καραμανλή!

Και συνέχισε: “Εμείς έχουμε άλλο κώδικα συμπεριφοράς. Εγώ 30 χρόνια ασχολούμαι με την πολιτική με όνειρο να γίνει η απλή αναλογική και κυβερνήσεις συνεργασίας. Ο κύριος Καμμένος ήταν 30 χρόνια στη Νέα Δημοκρατία κι έχει γαλουχηθεί διαφορετικά, με αυτοδύναμη κυβέρνηση. Αύριο μπορεί να τον δείτε πίσω στη Νέα Δημοκρατία”.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων συνέχισε την επίθεση, κατηγορώντας τον Πάνο Καμμένο πως δεν έχει λόγο στις αποφάσεις: “Ο Καμμένος πετάγεται από καιρού εις καιρόν και κάνει άναρθρες κραυγές στα εθνικιστικά. Στα οικονομικά δεν μετέχει καθόλου”.

Ακόμη, όταν ρωτήθηκε αν είναι ακροδεξιό αυτό που φέρεται να ζητά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας για στρατιωτικά σχολεία Και βέβαια είναι ακροδεξιό αυτό με τα σχολεία. “Αυτά που κάνεις κατά καιρούς, οι συμπεριφορές, τα στεφάνια στα Ίμια, οι ομιλίες του για δολάρια…”.

Στην συνέχεια, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι σχέσεις μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων, κ.κ. Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου, είναι εξαιρετικές, ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε: “Βέβαια, όταν ο ένας κάνει ό, τι θέλει και ο άλλος παίρνει 2-3 υπουργεία και σιωπά και βέβαια είναι εξαιρετική. Για τον κύριο Τσίπρα όμως. Για τον κύριο Καμμένο δεν ξέρω αν είναι αξιοπρεπής”.

Επίθεση και στον Αλέξη Τσίπρα!
Ακολούθως ο Βασίλης Λεβέντης κλήθηκε να σχολιάσει μια συνένττευξη του πρωθυπουργού στην Real News, στην οποία αναφέρει πως τον… διασκεδάζουν τα σενάρια περί οικουμενικής κυβέρνησης και πως αυτό θα μείνει όνειρο θερινής νυκτός…

“Θα ήταν βλάκας ο Τσίπρας να επιμένει σε κάτι που ο λαός έχει αποτρρίψει”, τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης κάνοντας λόγο για λογικές… καρέκλας εντός του ΣΥΡΙΖΑ
Απάντησε, λοιπόν, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων: “Αυτός προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ που είχε 3%. Φαίνεται ότι δεν απορρόφησε το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ΠΑΣΟΚ απορρόφησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι δεν είναι αριστερός ο πρωθυπουργός, είναι ΠΑΣΟΚτζής. Τον απορρόφησε η πασοκική λογική και η καρέκλα. Μπορεί ένας πολιτικός σε μια συνέντευξη να πει κάποιες υπερβολές για να κλείσει τα σενάρια. Πιστεύω δεν ήταν ο Τσίπρας που το είπε αυτό. Πιστεύω ότι το είπε για να καθησυχάσει ένα θερμοκέφαλο περίγυρο. Πήγε στην Ευρώπη, γνωρίζει ότι η Ευρώπη θέλει οικουμενική κυβέρνηση”.

Σχετικά τώρα με το γιατί δεν έχει ακόμη επισκεφθεί τον Αλέξη Τσίπρα για να ζητήσει την σύσταση οικουμενικής κυβέρνησης, απάντησε: “Περιμένω τον νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας για να πάω και στους δύο και να ζητήσω οικουμενική κυβέρνηση. Αμέσως μετά την εκλογή θα πάω και στον κύριο Τσίπρα και στο νέο αρχηγό της ΝΔ να το ζητήσω”.

Τέλος, ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε πως ο πρωθυπουργός επιχειρεί με λάθος τρόπο να λύσει το ασφαλιστικό. “Η προσέγγιση που κάνει είναι ίδια με αυτή του Παπανδρέου και του Σαμαρά. Κι αυτό είναι έγκλημα. Αν συνεχίσουμε έτσι σε 2 χρόνια δεν θα μπορούμε να δίνουμε συντάξεις”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...