Λεβέντης: Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση

Λεβέντης: Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση

Κατηγορία

christos.papad…
Παρασκευή 18/03/2016 – 13:46

Λεβέντης

Την επιμονή του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, να παραιτηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Ποτέ δεν πίστεψα ότι ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση καθώς εάν το κάνει, πολιτικά ο ίδιος θα πάει στα σκουπίδια και θα δεν θα ξαναμπεί στη Βουλή και θα έχει την τύχη των κ. Κουβέλη και Καρατζαφέρη», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά fm».

Παράλληλα, o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ότι εξ΄ αρχής οι απειλές Καμμένου ήταν φάρσα καθώς όπως είπε βλέπει πως γκρεμίζεται στις δημοσκοπήσεις και προσπαθεί να τονώσει τον πατριωτισμό των οπαδών του.

Ο Βασίλης Λεβέντης, εκτίμησε ότι εάν δεν ψηφιστεί το ασφαλιστικό η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές αμέσως μετά το Πάσχα, υπογραμμίζοντας ότι ο πρωθυπουργός εκβιάζει τους βουλευτές με το δίλημμα είτε ψηφίζεται το ασφαλιστικό είτε πάμε σε εκλογές.

Την ίδια στιγμή, τόνισε ότι εάν ο Πρωθυπουργός παίξει το χαρτί των εκλογών θα υπάρξει ανταρσία στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και εκτίμησε ότι θα υπάρξει κίνηση από το Καραμανλή ο οποίος όπως είπε δεν είναι στη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή να πέσει ο Αλέξης Τσίπρας και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ανέφερε ότι οι Ευρωπαίοι δεν εμπιστεύονται τον Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε ότι πως κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο εάν μπει ένας ευρωπαϊκός πόλος στην κυβέρνηση.

Τέλος, αναφορικά με την προεκλογική του δέσμευση για αλλαγή βουλευτών στο κόμμα του κάθε έξι μήνες και το εξώδικο που του εστάλη, είπε ότι διαπίστωσε ότι για να αποκτήσει κάποιος βουλευτής κοινοβουλευτική εμπειρία χρειάζεται τουλάχιστον ένας χρόνος και συμπλήρωσε ότι εάν ανακόψει τη θητεία θα έχουμε διδασκόμενους βουλευτές που θα πρέπει να αποκτήσουν εμπειρία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...