Λεβέντης: Προβλέπω ότι η ΕΡΤ θα κλείσει

Λεβέντης: Προβλέπω ότι η ΕΡΤ θα κλείσει

Κατηγορία

kchalkiadakis
Πέμπτη 11/02/2016 – 23:16

Λεβέντης: Προβλέπω ότι η ΕΡΤ θα κλείσει

Την εκτίμησή του ότι «δεν θα κλείσετε τα κανάλια. Η ΕΡΤ θα κλείσει. Αυτήν την πρόβλεψη κάνω: δεν θα προλάβετε να κλείσετε τα κανάλια, αλλά η ΕΡΤ θα ξανακλείσει», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, κατά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες στη Βουλή.

Όσον αφορά τις κινητοποιήσεις των αγροτών ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως: «δεν είναι σωστό ο καθένας για να κερδίσει τα δικά του να έχει αντικοινωνική συμπεριφορά». Όμως, συνέχισε, ο ΣΥΡΙΖΑ επέχαιρε για τις κινητοποιήσεις των αγροτών. «Στους αγρότες πρέπει να σκύψει διαφορετικά η κυβέρνηση και τα κόμματα, να συσχετίσει τις τιμές διάθεσης με το κόστος παραγωγής», πρότεινε.

Για τα κανάλια ο κ. Λεβέντης είπε ότι πρέπει να υποχρεωθούν να πληρώνουν ένα εκατ. το χρόνο, και, αν δεν το κάνουν, να τα κλείνουν. «Λέτε είναι διαπλεκόμενοι. Εσείς τι θα φέρετε; Αγίους; Άμα ήταν διαπλεκόμενοι, γιατί είστε στα κανάλια τους; Δεν μπορώ να αντιληφθώ τι στόχους έχετε», σημείωσε προειδοποιώντας ότι θα είναι αρνητικό «αν μάθουν στην Ευρώπη ότι στην Ελλάδα κλείνουν κανάλια που λειτουργούν 30 χρόνια».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέφερε την πρότασή του για κυβέρνηση τεχνοκρατών, λέγοντας ότι ένας τεχνοκράτης πρωθυπουργός δεν είναι δοτός ή δικτάτορας, αλλά εκλεκτός της Βουλής.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...