Λεβέντης: Χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση, το φωνάζω με όλη τη δύναμη της φωνής μου

Λεβέντης: Χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση, το φωνάζω με όλη τη δύναμη της φωνής μου

Κατηγορία

christos.papad…
Σάββατο 20/02/2016 – 18:19

Λεβέντης

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε το απόγευμα του Σαββάτου από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε και εξαπάτησε τον ελληνικό λαό και ότι πέρασε από την άπατη των εκλογών στη μετεκλογική βαρβαρότητα.

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για το «παράλληλο πρόγραμμα» ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν του έχει δώσει ακόμη απάντηση για τους συμβούλους και τους μετακλητούς υπαλλήλους, παρά το γεγονός ότι έχει καταθέσει ερώτηση εδώ και 15 ημέρες.

«Ο κ. Βούτσης είναι εδώ. Έχω υποβάλει εδώ και 15 μέρες αίτημα να δω πόσους συμβούλους και μετακλητούς έχει η κυβέρνηση», είπε και διερωτήθηκε: «δεν υπάρχει Προεδρείο της Βουλής ή αυτό που θα πείτε είναι δύσκολο να το πείτε;».

«Τι είναι το παράλληλο πρόγραμμα; Επειδή υπέγραψαν μνημόνιο θέλουν και ασπιρίνες και παυσίπονα μαζί και μάχονται οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας για το ποιος δίνει τα περισσότερα. Σε ποιους;

Στους ανασφάλιστους, στους άνεργους, στους ετοιμοθάνατους, σε αυτούς που λιμοκτονούν. Όλα αυτά επειδή η Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί», πρόσθεσε ο Βασίλης Λεβέντης

Υπάρχει ομολογία από υπουργό σας ότι κοροϊδέψατε τον κόσμο, σημείωσε αμέσως μετά και τόνισε: «οποίος πει την αλήθεια πρέπει να καρατομηθεί αφού πρώτα γελοιοποιηθεί. Αυτά είναι τα στάδια για όποιον ομολογεί τις συνέπειες».

Φωτογραφία: eurokinissi

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...