Λεβαδειακός – Παναιτωλικός : Οι πρώην και οι σκόρερς

Λεβαδειακός και Παναιτωλικός αναμετρώνται την Κυριακή στις 17.15 στη Λιβαδειά για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ (2017-2018). Είναι ο έκτος αγώνας των δύο ομάδων με γηπεδούχο το Λεβαδειακό σε επίπεδο Σούπερ Λίγκ, με τους Βοιωτούς έως τώρα να μετρούν τρείς νίκες και δύο παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις.

Τρείς ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων κατά το παρελθόν.

Δημήτρης Κυριακίδης :
Με τη φανέλα του Λεβαδειακού ο 31χρονος Δημήτρης Κυριακίδης έχει τις περισσότερες συμμετοχές στην καριέρα του με μία ομάδα, πραγματοποιώντας 82 εμφανίσεις αγωνιζόμενος για 3 χρόνια, απ’το 2010 έως το 2013. Τα τελευταία 3 χρόνια απ’το 2015, ο Κυριακίδης αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναιτωλικού και θα επιστρέψει ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, την Κυριακή στη Λιβαδειά. Ο διεθνής πορτιέρο με τον Παναιτωλικό έχει έως τώρα 71 συμμετοχές.

Μάρκο Μαρκόφσκι :
Αγαπήθηκε όσοι λίγοι στο Αγρίνιο και ο ίδιος δέθηκε με τον Παναιτωλικό σ’αυτά τα 2,5 χρόνια που αγωνίστηκε με τον Τίτορμο στο στήθος. Κατάφερε μέσα σ’αυτά τα χρόνια (2015-2017) να πραγματοποιήσει 64 συμμετοχές και να πετύχει 14 γκολ. Ξεχώρισε για το πάθος του σε κάθε ματς που αγωνιζόταν ενώ χαρακτηρίστηκε ένας απ’τους γνήσιους Παναιτωλικούς που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας του Αγρίνιου και δέθηκε με τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Σέρβος έχει σημειώσει τα 3 απ’τα 4 γκολ που έχει πετύχει ο Παναιτωλικός σε όλες τις αναμετρήσεις στη Λιβαδειά σε επίπεδο Σούπερ Λίγκ, κάτι σίγουρα το αξιοσημείωτο. Τώρα είναι αντίπαλος του Παναιτωλικού, αγωνιζόμενος πλέον με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ήδη έχει πετύχει ένα τέρμα και για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά αγαπημένη του ομάδα. Ο κόσμος του Παναιτωλικού που θα βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου της Λιβαδειάς αναμένεται να τον καταχειροκροτήσει.

Παύλος Μητρόπουλος :
Νύν παίκτης του Λεβαδειακού και πρώην του Παναιτωλικού, ο Παύλος Μητρόπουλος αγωνίστηκε απ’το 2011-2014 στον Παναιτωλικό, όμως απ΄το 2013-2014 ήταν δανεικός στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο. Με τον Παναιτωλικό είχε 28 συμμετοχές και ένα γκολ. Πάντως δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον κόσμο της ομάδας για παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει αλλά και για τη συμπεριφορά του μες στο γήπεδο.

Όσον αφορά τους σκόρερς των αναμετρήσεων, απ΄τους παίκτες που έχουν σκοράρει στα παιχνίδια των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Λεβαδειακό και θα αγωνιστούν και την Κυριακή, ο Μάρκο Μαρκόφσκι είναι στην κορυφή του πίνακα με 3 γκολ, ενώ απο 2 γκολ εχουν οι Σουμπίνιο και Γιακουμάκης. Σκόρερ ήταν και ο Τόνι Σίλβα στο περιβόητο παιχνίδι της ανατροπής με διαιτητή τον κύριο Κάμπαξη.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...