Λευτέρης Πανταζής: Στο νοσοκομείο ένιωσα πως ο κόσμος μ΄αγαπά

Λευτέρης Πανταζής: Στο νοσοκομείο ένιωσα πως ο κόσμος μ΄αγαπά
«Πρέπει να προσευχήθηκε όλη η Ελλάδα γιατί μου φαίνεται απίστευτο αυτό που συνέβη», τονίζει πως του είπε ο γιατρός του
Σε εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής και μίλησε τόσο για τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο του τραγουδιού και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως υπήρχαν και άνθρωποι που τον πλησίασαν για να κλέψουν λίγο από την λάμψη του.

«Σίγουρα τόσα χρόνια που είμαι στη δουλειά άλλοι με πλησίαζαν για να πάρουν από μένα τη λάμψη, άλλοι την καλοσύνη, άλλοι για να επωφεληθούν οικονομικά, άλλοι για να με εκμεταλλευτούν, όλα τα καταλαβαίνω… Αλλά όπως και να είναι εγώ τους επιλέγω για να είναι δίπλα μου και μπορώ να προβλέψω τι θα συμβεί, γιατί κόβει το μάτι μου…», λέει ο τραγουδιστής στο περιοδικό You.

Ακόμη τόνισε πως ένιωσε έντονα την αγάπη του κόσμου το διάστημα που νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και είπε: «Το ένιωσα πάρα πολύ όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Μου είπε ο γιατρός, μάλιστα, κάτι χαρακτηριστικό… «Αγόρι μου για σένα πρέπει να προσευχήθηκε όλη η Ελλάδα γιατί μου φαίνεται απίστευτο αυτό που συνέβη, να μίλησες μετά από 6 μέρες και να τραγουδήσεις μετά από 14!»… Φαντάσου ότι κανονικά θα έπρεπε να τραγουδήσω μετά από έναν χρόνο, θυμάμαι πόσος κόσμος με περίμενε κάτω από το νοσοκομείο με λουλούδια για να με δει και να μου ευχηθεί».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...