Λεύκη ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΜ και Ναυπακτιακό

Λεύκη ισοπαλία στο ντέρμπι της 4ης αγνωστικής ανάμεσα σε ΑΕΜ και να Ναυπακτιακό Αστέρα το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.

Καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο εικοσάλεπτο από τους φιλοξενούμενους που θα προσπαθήσουν τροφοδοτώντας στον Λαγό να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Δημήτρη Ζέρβα.

Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να ισορροπήσουν  στη συνεχεία το παιχνίδι χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Ανδρεόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θα μπουν καλύτερα και μέχρι το 65΄ θα χάσουν δυο μεγάλες ευκαιρίες ώστε να μπουν μπροστά στο σκορ.

Στο 50΄εκτελεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Δενδρινού με τον Ανδρεόπουλου με εντυπωσιακή απόκρουση στο δεξί παραθυράκι της εστία του να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 63΄ατομικη προσπάθεια του Μιχαλόπουλου που θα βρει στο μέσα στην περιοχή τον Νεκτάριο Ζέρβα, προσποίηση και σουτ, με τον Ανδρεόπουλο για ακόμα μια φορά να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Ναυπακτιακός θα προχωρήσει σε αλλαγές με αποτέλεσμα να πάρει το κέντρο για το υπόλοιπο του παιχνιδιού δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΜ με κύριο εκφραστή των προσπαθειών τον Λαγό.

Στο 74΄οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δοκάρι, όταν σουτ του Λαγού από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κάπου θα βρει και θα προσκρούσει  στο οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα και θα καταλήξει κόρνερ.

Λιγοστός ο κόσμος για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΜ και Ναυπακτιακό, εκ των οποίων και αρκετοί φίλαθλοι από την Ναύπακτο.

Σε επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ, με την μπάλα να αναπηδάει συνέχεια, ενώ ανά πάσα στιγμή ελλοχεύει και ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού ποδοσφαιριστή.

Το φιλμ του αγώνα:

19΄λαθος στο κέντρο του γηπέδου για τους γηπεδούχους με τον Λαγό να βγαίνει απέναντι από τον Ζέρβα να αποκρούει μετά πόδια.

31΄σουτ του Δημόπουλο ψηλά άουτ.

37΄σουτ του Δερβίση θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Ζέρβας.

40΄σουτ του Καραγιάννη θα περάσει ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

45΄σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Ανδρέα Καλαβρουζιώτη, με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Δενδρινό και να καταλήγει κόρνερ.

50΄κόρενρ του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Δενδρινού, με τον Ανδρεόπουλο να εκτινάσσεται στο δεξί παραθυράκι της εστία του και να διώχνει σε κόρνερ.

53΄σέντρα σουτ του Λαγού από δεξιά, παράλληλα με την εστία η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

54΄σουτ του Δερβίση θα μαζέψει στην γωνία του ο Ζέρβας.

63΄ατομικη προσπάθεια από δεξιά του Μιχαλόπουλου που θα βρει τον Ζέρβα μέσα στην περιοχή, προσποίηση και σουτ του Νεκτάριου με τον Ανδρεόπουλο για ακόμα μια φορά να εκτινάσσεται εκπληκτικά στην δεξιά γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

69΄σουτ του Λαγού μέσα από την περιοχή άουτ.

74΄σουτ του Λαγού, η μπάλα κάπου θα βρει και θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ.

77΄ομορφη εναλλαγή της μπάλας από Δερβίση και Λαγό, του σουτ του τελευταίου θα περάσει άουτ.

85΄κορνερ του Παπαποστόλου, κεφαλιά του Λαγού άουτ.

89΄σουτ του Παπαποστόλου αουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζάνης, Κωσταράς και Τριαναταφύλλου.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαρκαβέλης) Ζέρβας Δ., Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Αυτζής (81΄Πασπαλιάρης), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ζαχαράκης, Γαβρίνας (84΄Ρισβάς), Ζέρβας Ν. (75΄Μπαρμπαρούσης), Βασιλάρης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ: (Περικλής Παπαποστόλου) Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Μπράνης, Δημόπουλος, Θεοχάρης, Καλαβρουζιώτης Α., Λαγός, Κονίδας (67΄Ευθυμιόπουλος), Καλαβρουζιώτης Θ. (67΄Παπαποστόλου), Καραγιάννης, Δερβίσης (81΄Μπαλαμπάνης).

http://aitosports.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...