Λιποθυμικό επεισόδιο για την Ναταλία Γερμανού στον «αέρα» της εκπομπής (βίντεο)

Πέμπτη 07/07/2016 – 21:11

namaste

Μία αδιαθεσία δεν επέτρεψε στην Ναταλία Γερμανού να ολοκληρώσει την παρουσίαση της εκπομπής της, Namaste.

Aρχικά, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της εκπομπής με καθυστέρηση 45 λεπτών και προσπαθώντας να μην δώσει έκταση στο θέμα, είπε: «Θα περάσουν όλα. Μην ασχολείστε μαζί μου, υπάρχουν πολλά σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

Στα επόμενα λεπτά που ακολούθησαν, ο σκηνοθέτης απέφευγε να δείχνει πλάνα της, ενώ ακουγόταν χαμηλοφώνως η φωνή της όταν ψιθύριζε στους συνεργάτες της. Στα λίγα πλάνα που είχαν τη δυνατότητα να δουν οι τηλεθεατές, η Ναταλία Γερμανού σκούπιζε τα μάτια της, ξεφυσούσε, έπινε νερό και έδειχνε ιδιαίτερα αναστατωμένη. Λίγα λεπτά αργότερα, αποχώρησε και πάλι από το πλατό.

«Επειδή μας ρωτάτε, θα σας πω ότι είχε ελαφρύ επεισοδιάκι, ψιλολιποθυμικό το λες. Είναι καλά, προσπαθεί να ηρεμήσει και το πιθανότερο είναι να είναι κοντά μας σήμερα κάποια στιγμή της εκπομπής», είπε λίγο αργότερα ο συνεργάτης της εκπομπής της, Παναγιώτης Ραφαηλίφης.

Τελικά οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν στο τέλος της εκπομπής από την ίδια την παρουσιάστρια για την κατάστασή της.

«Επειδή βλέπουν αγαπημένοι, συγγενείς και φίλοι, δεν θέλω να ανησυχείτε. Θέλω να πω ότι είμαι υπερβολικά κουρασμένη. Νομίζω ότι οι αντοχές μου με εγκατέλειψαν κάπου εδώ που ο μήνας έφτασε, δεν ξέρω πόσο έχουμε, συν θερμοπληξία, συν όλα. Και κάπως έτσι τα ‘φτυσα, με αποχαιρετά ο οργανισμός μου. Θα κάνω μια προσπάθεια μπας και τη βγάλω καθαρή αυτή την εβδομάδα».

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...