Λοβέρδος: Δεν εκβίασα με παραίτηση, θα βρεθεί λύση

Λοβέρδος: Δεν εκβίασα με παραίτηση, θα βρεθεί λύση
Για την ενδοκυβερνητική διαφωνία για τις διαθεσιμότητες στα Πανεπιστήμια, μίλησε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι ποτέ δεν εκβίασε με παραίτησή του από την κυβέρνηση.
Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, εκτίμησε πως θα βρεθεί λύση μέσα στις επόμενες ημέρες, η οποία όπως είπε εδράζεται και σε μια συζήτηση που θα ανοίξει για το θέμα των διαθεσιμοτήτων.

Ο κ. Λοβέρδος, είπε πως ταυτίζεται και υπερασπίζεται τη θέση του ΠΑΣΟΚ, πως πρέπει να τεθεί συνολικά σε συζήτηση μέσα στην κυβέρνηση αλλά και με την τρόικα το θέμα των διαθεσιμοτήτων.

Ξεκαθάρισε πάντως, πως ποτέ δε θα έβαζε τη χώρα σε κίνδυνο και πως η αφετηρία του δεν έχει καμιά σχέση με συντεχνιασμό.

Ο κ. Λοβέρδος, τόνισε πως ζήτησε χρόνο, καθώς «κανείς δε θα δεχόταν να χτυπήσει στο ψαχνό, να κάνει ανθρωποθυσίες, χωρίς να ξέρει τι κάνει».

Απαντώντας σε ερώτηση αν υπήρχε δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά πως δε θα γίνουν άλλες απολύσεις πριν αναλάβει το υπουργείο, τόνισε πως η γενικότερη αναφορά την οποία και αποδέχθηκε, είναι ότι η κυβέρνηση αλλάζει σελίδα και «ό,τι ήταν να γίνει με τις απολύσεις, έχει ήδη γίνει».

Ο κ. Λοβέρδος, είπε επίσης πως η κόντρα μεταξύ των δυο υπουργείων ήδη υπήρχε, ωστόσο δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας πως δε θέλει να μιλήσει για ζητήματα που δε γνωρίζει και για τα οποία ακούει «αντιφατικά» πράγματα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...