Λούκας Γιώρκας: Δεν με απασχολεί που η Έλενα είναι μεγαλύτερή μου

Λούκας Γιώρκας: Δεν με απασχολεί που η Έλενα είναι μεγαλύτερή μου
«Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα της ηλικίας, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο»

«Ο έρως χρόνια δεν κοιτά» λέει η ρήση που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Έλενας Ράπτη και του Λούκα Γιώρκα.

Μπορεί να ήταν αρκετοί αυτοί που σχολίασαν δυσμενώς τη σχέση τους εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς ηλικίας που έχουν, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί το ζευγάρι.

Ο τραγουδιστής, παραχώρησε συνέντευξή στο εβδομαδιαίο περιοδικό «ΟΚ» και μεταξύ άλλων σχολίασε την διαφορά ηλικίας που έχει από την πολιτικό.

«Δεν φοβήθηκα καθόλου να την προσεγγίσω. Αντίθετα σκέφτηκα αν είναι τόσο καλή νοικοκυρά, όσο είναι και πολιτικός, τότε αυτό είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα. Αυτό που με γοήτευσε είναι το ανήσυχο πνεύμα της, οπότε δεν σκέφτηκα κάτι περισσότερο. Ο κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από το επάγγελμα του, δεν παύει να λειτουργεί όπως όλοι οι άλλοι, να έχει τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες ανασφάλειες και τα ίδια συναισθήματα. Εγώ όταν προσεγγίζω κάποιον, τον προσεγγίζω ως άνθρωπο και όχι σύμφωνα με την ιδιότητά του», εξήγησε.

Και συνέχισε: «Αν σε κάθε μας κίνηση σκεφτόμασταν την αποτυχία, δεν θα κάναμε ούτε ένα βήμα στη ζωή μας. Είμαι άνθρωπος που δεν σκέφτεται ποτέ το αρνητικό σενάριο. Δεν με απασχόλησε ποτέ το θέμα της ηλικίας, ούτε καν σε φιλικό επίπεδο. Έχω φίλους που είναι πολύ μεγαλύτεροι από εμένα και συνεννοούμαστε μια χαρά. Είμαι ανοιχτός στη ζωή και σε οτιδήποτε μου φέρνει».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...