«Λύγισε» στο τέλος η Εθνική

Σάββατο 04/06/2016 – 15:49Σε ένα αρκετά όμορφο φιλικό παιχνίδι, που είχε ρυθμό και ευκαιρίες η Εθνική ομάδα γνώρισε την ήττα από την Αυστραλία, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Λέκι στο 93΄.
Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι έδειξαν τις αδυναμίες που έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην μεσοεπιθετική της γραμμή, αφού ήταν λίγες οι φορές που απείλησε και σε αυτές ο Βέλλιος δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Στο πρώτο ημίχρονο οι Αυστραλοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο ο Καπίνο (πέρασε στο 15΄ στο παιχνίδι, καθώς τραυματίστηκε ο Καρνέζης) κράτησε το μηδέν στην άμυνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η Εθνική είχε μία καλή φάση με κεφαλιά του Τοροσίδη, όμως οι γηπεδούχοι πήραν τελικά τη νίκη στο 93ο λεπτό χάρη σε γκολ του Λέκι.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Ποστέκογλου): Ράιαν, Γκέρια, Μίλιγκαν (83’ Ίρβιν), Ντέγιενεκ, Κρούζε (60’ Λέκι), Μόουϊ (61’ Ρόγκιτς), Σμιθ (82’ Γκέρσμπαχ), Γιέντινακ, Μπερνς (72’ Οικονομίδης), Σένσμπουρι, Γιάννου (72’ Κέιχιλ)
ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Καρνέζης (15’ Καπίνο), Οικονόμου, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Μανιάτης, Γιαννιώτας (73’ Αραβίδης), Χριστοδουλόπουλος (46’ Μπακασέτας), Σάμαρης (56’ Ταχτσίδης), Βέλλιος και Διαμαντάκος (46’ Χολέμπας).
Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...