Λύσσαξαν γιατί βλέπουν ότι χάνουν τα κανάλια της διαπλοκής

Δευτέρα 11/07/2016 – 17:01

ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑΪΖOΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟ ΛΑΟ                                                                                                                                                        

Σχέδια εκτροπής απεργάζεται το μέτωπο των νταβατζήδων της ενημέρωσης μαζί με τα απομεινάρια του παλιού χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος στην εναγώνια προσπάθειά τους να υπονομεύσουν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και να ακυρώσουν το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που σηματοδοτεί το τέλος της διαπλοκής, της συναλλαγής και της λεηλασίας του δημόσιου χρήματος.

Η λεγόμενη τρόικα εσωτερικού χέρι-χέρι με τους φαληρισμένους καναλάρχες, έχουν αναλάβει εργολαβικά το βρόμικο πόλεμο εναντίον της κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος είναι αποφασισμένος να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου, αποκαθιστώντας τη νομιμότητα στο τηλεοπτικό τοπίο.

Στην κατεύθυνση αυτή, εντάσσεται το όργιο προπαγάνδας και παραπληροφόρησης απ’ τα μέσα διαπλοκής αλλά και η ταύτιση κου Κυριάκου Μητσοτάκη με τους χρεοκοπημένους βαρόνους της τηλεόρασης οι οποίοι για μια ακόμα φορά επιχειρούν να εκβιάσουν το πολιτικό σύστημα για να συνεχίσουν ανενόχλητοι τη λεηλασία των θαλασσοδανείων, τις προμήθειες και τις εργολαβίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε τη ΝΔ στην υπηρεσία μιας ιδιότυπης μαφίας, η οποία για δεκαετίες χειραγωγούσε την πολιτική ζωή, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να ταυτιστεί με τους ξένους τοκογλύφους, ενάντια στα συμφέροντα του λαού και της χώρας.

Στο μέτωπο που έχουν διαμορφώσει οι ξοφλημένοι νταβατζήδες, έχουν προσχωρήσει και οι μνημονιακές δυνάμεις του ανύπαρκτου στην ουσία ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, κάποια στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη γαυγίζουν μέρα νύχτα απ’ τα κανάλια της διαπλοκής στην εναγώνια προσπάθειά τους να περισώσουν ότι μπορούν απ’ το παλιό πολιτικό και μιντιακό σύστημα που καταρρέει.

Η ενότητα γραμμής ανάμεσα στα βοθροκάναλα και τους ντόπιους δοσίλογους αποκαλύπτει το μέγεθος του πανικού που επικρατεί στο στρατόπεδο των πάλαι ποτέ ισχυρών ολιγαρχών. Οι νταβατζήδες γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν χάσουν τη δύναμη κρούσης στα Μέσα Ενημέρωσης, τότε χάνουν τις προμήθειες, τα δημόσια έργα και τα θαλασσοδάνεια.

Τρέμουν επίσης τις δικαστικές περιπέτειες που έχουν εξ αιτίας της εμπλοκής τους σε υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα που έχει σχέση με την κατάχρηση δημόσιου χρήματος και την υπεξαίρεση δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς εγγυήσεις. Η ηγεσία της ΝΔ αδιαφορώντας για κάθε έννοια νομιμότητας παίζει τα ρέστα της υπέρ της διαπλοκής. 

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γίνει η ντουντούκα των συμφερόντων, προκαλώντας ισχυρές αντιδράσεις στην Καραμανλική πτέρυγα, του κόμματος που είχε δώσει, χωρίς επιτυχία, τη μάχη απέναντι στους νταβατζήδες για το βασικό μέτοχο.

Βέβαια η κοινωνία εξοργίζεται στην κυριολεξία με τα βρόμικα παιχνίδια της διαπλοκής και τις θρασύδειλες απειλές που εκτοξεύει σε βάρος των κυβερνητικών στελεχών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο τηλεοπτικό τοπίο.

Οι ντουντούκες της διαπλοκής έχοντας χάσει και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας, επιχειρούν να λασπώσουν το τοπίο και να διαμορφώσουν συνθήκες εκτροπής.

Τελικά το μόνο που έχουν καταφέρει μέχρι τώρα είναι να επιταχύνουν την κατάρρευση του παλιού μιντιακού συστήματος και παράλληλα την παραπομπή στη Δικαιοσύνη των μεγαλόσχημων βαρόνων της ενημέρωσης που στοίχισαν  στο δημόσιο κορβανά δισεκατομμύρια ευρώ και φέρουν τεράστια ευθύνη για τη χρεοκοπία της χώρας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...