Μάθε ποιο είναι το μυστικό… για να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Μάθε ποιο είναι το μυστικό… για να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τρίτη 01/03/2016 – 23:48

Μάθε ποιο είναι το μυστικό… για να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή

Μέχρι τώρα άκουγες λαχανικά κι έστριβες το κεφάλι; Τα είχες σε χαμηλή εκτίμηση; Καιρός να αλλάξεις γνώμη, ιδίως αν μάθεις πόσο καλό κάνουν στις σεξουαλικές σου επιδόσεις τα λαχανικά, καθώς σε βοηθούν να σημειώσεις άριστες επιδόσεις σύμφωνα με του ειδικούς.

Σύμφωνα με αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας όσοι καταναλώνουν τοφού και άλλες τροφές φυτικής προέλευσης απολαμβάνουν καλύτερη σεξουαλική ζωή από τους μανιώδεις λάτρεις της κρεατοφαγίας!

Η συγκεκριμένη έρευνα θέλησε να συνδέσει τις ορμόνες των φυτών, όπως για παράδειγμα τα φυτό-οιστρογόνα με τη σεξουαλική συμπεριφορά των πρωτευόντων θηλαστικών.

Δείγμα της μελέτης αποτέλεσε μια ομάδα αρσενικών κόκκινων πιθήκων οι οποίοι τρέφονταν για περίπου 1 χρόνο με φύλα ενός συγκεκριμένου τροπικού δέντρου, που περιείχε φυτο-οιστρογόνα. Οι πίθηκοι αυτής της ομάδας,  κατέληξαν να έχουν υψηλότερα ποσοστά σεξουαλικών ορμονών από τους υπόλοιπους και περνούσαν περισσότερες ώρες κάνοντας σεξ και λιγότερη ώρα σε άλλες δραστηριότητες.

Μέσα από αυτό το πείραμα οι επιστήμονες συμπέραναν ότι συγκεκριμένα φυτικά παράγοντα, όπως η σόγια, επηρεάζουν τα επίπεδα των ορμονών στο οργανισμό και κατ’ επέκταση την ερωτική διάθεση και δραστηριότητα.

Μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα να δεις με άλλο μάτι την φυτοφαγία;

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...