«Μάχες» για την πρόκριση για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE                                            

Με τις ελληνικές ομάδες να μετρούν 0/2 την Τετάρτη, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ και θα συνεχίσουν στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, η ελπίδα είναι απόψε να τα πάνε καλύτερα οι υπόλοιποι τρεις ελληνικοί σύλλογοι.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξουν απόψε τις ρεβάνς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ευελπιστώντας ότι η λήξη των αναμετρήσεών τους θα βρει και τις τρεις ομάδες στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, για να διεκδικήσουν την πρόκριση στους ομίλους.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στη Σουηδία απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης (20:00), έχοντας παρακαταθήκη τη δύσκολη (1-0) αλλά σημαντική νίκη από τον αγώνα του «Απόστολος Νικολαΐδης» και έχει την εμπειρία αλλά και την ποιότητα για να υπερασπιστεί το πλεονέκτημά του.

Πολύ πιο δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, που καλείται να ανατρέψει την ήττα με 0-1 από την Αλκμάαρ στην Ολλανδία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και το κυριότερο μακριά από το γήπεδό του, αφού λόγω ακαταλληλότητας των «Ζωσιμάδων» το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Περιστέρι (20:00).

Eπικίνδυνο παιχνίδι περιμένει και την ΑΕΚ, που θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τη Σεντ Ετιέν (21:00).

Οι δύο αντίπαλοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι 0-0 στο «Ζοφρουά Γκισάρ», που σημαίνει ότι η Ένωση πρέπει να είναι πολύ προσεκτική για να διατηρήσει το «μηδέν» παθητικό ή αν δεχθεί γκολ, να σημειώσει τουλάχιστον ένα περισσότερο για να προκριθεί στα πλέι οφ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...