Μέσα Τοροσίδης – Μήτρογλου, προς επιστροφή ο Λάζαρος

Μέσα Τοροσίδης – Μήτρογλου, προς επιστροφή ο Λάζαρος

Τοροσίδης

Καμία έκπληξη δεν επεφύλαξε το προσκλητήριο του Μίχαελ Σκίμπε στους «λεγεωνάριους» για τα δύο παιχνίδια με Κύπρο και Γιβραλτάρ στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μάλιστα ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε, μεταξύ άλλων, τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Κώστα Μήτρογλου, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς. 

Να τονιστεί πως ο δεξιός μπακ της Μπολόνια ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε από τα τέλη Αυγούστου και επέστρεψε στις προπονήσεις των «ροσομπλού».

Πλέον μένει να φανεί εάν ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι χρησιμοποιήσει τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας στους δύο εκτός έδρας αγώνες που έρχονται με Σασουόλο και Τζένοα. 

Την στιγμή που είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Βασίλης Τοροσίδης, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Κώστα Μήτρογλου. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Μαρσέιγ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, γεγονός που προβληματίζει τον Μίχαελ Σκίμπε. 

Ο διεθνής στράικερ βρίσκεται εκτός δράσης σχεδόν δύο μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Γερμανός τεχνικός δεν κρύβει την ανησυχία του για την πορεία της αποκατάστασής του ωστόσο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την επάνοδο του «Μητρογκόλ». 

Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της προκριματικής διαδικασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενδέχεται να υπάρξει μία επιστροφή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Έτσι σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι κοντά στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα για τα δύο ματς με Κύπρο (07/10) στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας και Γιβραλτάρ (10/10) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». 

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει να αγωνιστεί με τη «γαλανόλευκη» από τον Ιούνιο του 2016, στα δύο φιλικά κόντρα στην Αυστραλία στο Σίδνεϊ και στη Μελβούρνη.

 

πηγή:filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/302462-Mesa-Torosides-Metrogloy-pros-epistrophe-o-Lazaros ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...