Μέσα στο διάδρομο προσγείωσης συνετρίβη το αεροσκάφος της Flydubai

Μέσα στο διάδρομο προσγείωσης συνετρίβη το αεροσκάφος της Flydubai

Κατηγορία

phpanos
Σάββατο 19/03/2016 – 20:26

Ρωσία Αεροσκάφος

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ

Ώρα με την ώρα ολοένα περισσότερα στοιχειά, για το αεροσκάφος της Flydubai που συνετρίβη στη Ρωσία, έρχονται στο φως δίνοντας μια πιο σαφή εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη.

Όπως αυτό το νέο βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί από ελικόπτερο, και καταρρίπτει τις μέχρι τώρα αναφορές ότι το Boeing συνετρίβη 100 με 200 μέτρα πριν τον διάδρομο προσγείωσης

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Russia Today είναι ξεκάθαρο ότι το αεροπλάνο χτύπησε στο έδαφος αρκετά μέτρα μέσα στον διάδρομο προσγείωσης. Η εικόνα από ψηλά είναι αποκαλυπτική, καθώς δείχνει μία μεγάλη έκταση να είναι διάσπαρτη από μικρά κομμάτια του αεροπλάνου, σε κάθε περίπτωση μέσα στον περίβολο του αεροδρομίου. 

Ένα ακόμα στοιχείο προβληματισμού που προσθέτουν οι συγκεκριμένες εικόνες είναι ότι όπως φαίνεται από ψηλά, το αεροπλάνο κυριολεκτικά διαλύθηκε, με την άτρακτο να έχει σκορπίσει σε μεγάλη έκταση σε πολύ μικρά τμήματα. Κάτι που συνάδει με την εικόνα που υπάρχει από το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει το αεροσκάφος να χτυπά στο έδαφος με μεγάλη ταχύτητα και υπό μεγάλη γωνία.

Σε κάθε περίπτωση τα ερωτηματικά για την πτώση του Boeing 737 της Flydubai παραμένουν πολλά και δύσκολα να απαντηθούν αν δεν ανοιχθούν πρώτα τα «μαύρα» κουτιά και αν δεν ερευνηθούν όλα τα δεδομένα. Κάτι για το οποίο θα χρειαστεί να πάει στο σημείο ειδική ομάδα του αμερικάνικου οργανισμού για την διερεύνηση των ατυχημάτων (NTSB) όπως έγινε γνωστό σήμερα, μιας και είναι επιθυμία της εταιρίας αλλά και γιατί το αεροπλάνο είναι αμερικάνικης κατασκευής.

 

Διαβάστε επίσης: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Έγκυος η σύζυγος του Κύπριου πιλότου

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...