Μέχρι 31 Οκτωβρίου η ρύθμιση οφειλών στην ΕΥΔΑΠ

«Ανάσα» για τους οφειλέτες της ΕΥΔΑΠ, η παράταση ενός μηνός στην προθεσμία ένταξης στο ευνοϊκό καθεστώς ρυθμίσεων που ανακοίνωσε η εταιρία. 

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η ΕΥΔΑΠ, έκανε γνωστό ότι παρατείνεται μέχρι 31/10  η τελική προθεσμία ρύθμισης των δόσεων με τις άτοκες δόσεις και την διαγραφή των προσαυξήσεων, όπως έκανε την προηγούμενη ημέρα η ΔΕΗ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ιωάννης Μπενίσης.

Ο δρόμος της ρύθμισης των οφειλών είναι απλός και ξεκινά με την υποβολή σχετικού αιτήματος, σε ένα από τα 12 Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ.

Οι προϋποθέσεις ένταξης είναι, η ύπαρξη οφειλής άνω των 60 ευρώ, η ελάχιστη δόση ξεκινά από τα 20 ευρώ, ενώ για την ενεργοποίηση της ρύθμισης, απαιτείται η καταβολή της πρώτης, ενώ οι επόμενες δόσεις θα καταβάλλονται έως και την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επόμενων μηνών.

Στις ευνοϊκές προβλέψεις των ρυθμίσεων περιλαμβάνονται η απαλλαγή από το σύνολο των μη βεβαιωμένων προσαυξήσεων/ τόκων όταν πληρώνονται εφάπαξ οι οφειλές, η απαλλαγή από το 50% του συνόλου των προσαυξήσεων/ τόκων αν έχει γίνει ρύθμιση μέχρι 6 δόσεων, η απαλλαγή από το σύνολο των προσαυξήσεων/ τόκων για δικαιούχους ΕΕΤ της ΕΥΔΑΠ, αν η ρύθμιση φτάνει το πολύ μέχρι 36 δόσεις και τέλος προβλέπεται για όλους όσους μπουν στην ρύθμιση η απαλλαγή από το σύνολο των μη βεβαιωμένων προσαυξήσεων και/ή τόκων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...