Μήνυμα αλληλεγγύης Ν. Βούτση στον Πρόεδρο της Βουλής της Κύπρου και συλλυπητήρια στις οικογένειες πυροσβεστών

voutsis21418897412-660x336Μήνυμα αλληλεγγύης του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου
Τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των Κύπριων πυροσβεστών που έχασαν τη ζωή τους κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην Κύπρο και την αλληλεγγύη στον κυπριακό λαό για τη μεγάλη δοκιμασία που αντιμετωπίζει, εκφράζει εκ μέρους του σώματος των Ελλήνων βουλευτών ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Συλλούρη.

Ολόκληρη η επιστολή του Προέδρου της Βουλής προς τον Κύπριο ομόλογό του, έχει ως εξής:

«Με μεγάλη θλίψη παρακολουθούμε την εξέλιξη των πυρκαγιών στην Κύπρο και πληροφορούμεθα για την απώλεια της ζωής των θαρραλέων Κυπρίων πυροσβεστών.

Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και εμού προσωπικώς, επιθυμώ να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και τη συμπόνια μας στις κυπριακές αρχές για τη μεγάλη αυτή καταστροφή.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είμαστε αλληλέγγυοι στο πλευρό των Κυπρίων αδελφών μας, και στις υπηρεσίες που αγωνίζονται για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χωρίς να υπάρξουν άλλα θύματα».

The post Μήνυμα αλληλεγγύης Ν. Βούτση στον Πρόεδρο της Βουλής της Κύπρου και συλλυπητήρια στις οικογένειες πυροσβεστών appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...