Μήνυση και αγωγή από Κώστα Βαξεβάνη σε ΝΔ και Ζαχαράκη για τις συκοφαντίες

Μήνυση και αγωγή από Κώστα Βαξεβάνη σε ΝΔ και Ζαχαράκη για τις συκοφαντίες

Ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, καταθέτει μήνυση και αγωγή στη ΝΔ και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη, για τις συκοφαντίες που εκστόμισε  στη διάρκεια εκπομπής στο κανάλι Έψιλον.

Η κα Ζαχαράκη ενώ συνομιλούσε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, αναφέρθηκε στο σημερινό πρωτοσέλιδο του Documento λέγοντας ότι ότι “Ο Βαξεβάνης είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη”.

Στη συζήτηση παρενέβη τηλεφωνικά ο Κώστας Βαξεβάνης και της ζήτησε να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.

Η κα Ζαχαράκη επέμενε λέγοντας ότι ο εκδότης έχει καταδικαστεί πολλές φορές για συκοφαντίες και άρχισε να αναφέρει υποθέσεις όπως του Βγενόπουλου, της Νικολοπούλου κ.α.

Όταν ο Κώστας Βαξεβάνης της υπενθύμισε ότι για όλες έχει αθωωθεί, εκείνη αρνήθηκε και πάλι να ζητήσει συγνώμη.

Nέο πολιτικό ήθος και δολοφονίες χαρακτήρων

Η ΝΔ, στο ανώτατο επίπεδο, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το Documento επιχείρησε με απειλές και συκοφαντίες να τρομοκρατήσει τον εκδότη Κώστα Βαξεβάνη. Ο λόγος προφανής: να μείνουν στο σκοτάδι, τα λερωμένα τ΄ άπλυτα της γαλάζιας παράταξης.

Όταν κατάλαβαν στο Μοσχάτο ότι οι απειλές τους δεν περνούν προχώρησαν στη “δολοφονία χαρακτήρων”. Κορυφαία στελέχη της, αντιπρόεδροι, σύμβουλοι και παρασύμβουλοι βγήκαν στο μεϊντάνι της τηλεοπτικής διαπλοκής, κυρίως, και με χοντροκομμένα ψέματα, ανυπόστατες φήμες,  λάσπη και συκοφαντίες στοχοποίησαν προσωπικά τον Κώστα Βαξεβάνη.

Δυστυχώς γι αυτούς τόσο ο Κώστας Βαξεβάνης όσο και οι εργαζόμενοι στο Documento δεν πτοήθηκαν από τις αήθεις επιθέσεις και συνέχισαν και θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν. Με οδηγό την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τους πολίτες για όσα τα φαύλα κόμματα θέλουν να κρύψουν. Και η ΝΔ σίγουρα έχει πολλά να κρύψει.

Κουβέντα για την ταμπακιέρα

Η Πειραιώς αντί να απαντήσει επί της ουσίας για τον ανιψιό του προέδρου της ΝΔ, Γρηγόρη Δημητριάδη και την σχέση του με τον καταδικασμένο απατεώνα Αριστείδη Φλώρο της Energa κατέφυγε (για ακόμη μια φορά) στην προσφιλή της τακτική: συκοφαντίες, απειλές και μπόλικες δόσεις γκεμπελισμού. Ας είναι. Ο κόσμος έχει νου και γνώση… και πληροφόρηση για τα ανομήματα τους.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/341336-Menyse-kai-agoge-apo-Kosta-Baxebane-se-ND-kai-Zacharake-gia-tis-sykophanties ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...