Μήπως γνωρίζετε τον πραγματικό ρόλο των μοντέλων στις εκθέσεις αυτοκινήτων; Θα εκπλαγείτε! (Εικόνες)

Μήπως γνωρίζετε τον πραγματικό ρόλο των μοντέλων στις εκθέσεις αυτοκινήτων; Θα εκπλαγείτε! (Εικόνες)

Κατηγορία

n.anastasiou
Παρασκευή 25/03/2016 – 12:25

Μοντέλα

Οι όμορφες και συνήθως χαμογελαστές κοπέλες που βλέπεις στις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτων δεν παίζουν το ρόλο της γλάστρας. Είναι εκεί για να σου αποσπάσουν πληροφορίες και πληρώνονται πολύ καλά για αυτό!

Υπάρχει ένας ολόκληρος μηχανισμός που εκπαιδεύει αυτές τις κοπέλες για να σε κάνουν να πεις τι σκέφτεσαι για το αυτοκίνητο που βλέπεις μπροστά σου, να καταλάβουν τι θέλεις και να στο δώσουν όταν πας στην αντιπροσωπεία ως υποψήφιος αγοραστής.

Είναι συνήθως πολύ εύκολο για αυτές να γίνουν προσιτές και να σε κάνουν να πεις πράγματα που ίσως δεν θα τα έλεγες στον πωλητή της αντιπροσωπείας. Κάθε βράδυ που τα φώτα χαμηλώνουν και η έκθεση κλείνει τις πύλες της, αυτές οι κοπέλες παραδίδουν μία έκθεση προφορική ή γραπτή στους ανθρώπους της εκάστοτε εταιρείας με τις παρατηρήσεις, τις αντιδράσεις και τα σχόλια του κοινού. Με βάση αυτές τις εκθέσεις γίνονται πολλές φορές αλλαγές στο μοντέλο που βγαίνει τελικά στην παραγωγή, τόσο στον τομέα της αισθητικής, όσο και στον εξοπλισμό.

Τετραψήφιο μεροκάματο!

Η δουλειά αυτή θεωρείται πολύ σημαντική και για αυτό πληρώνεται καλά. Το… μεροκάματο κυμαίνεται περίπου στα χίλια ευρώ (!), ποσό που αυξάνεται για κοπέλες που έχουν εμπειρία και ξέρουν αποδεδειγμένα να συλλέγουν χρήσιμες πληροφορίες για τις αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως αναφέρει το athensmagazine.

Την επόμενη φορά που θα δεις ένα τέτοιο μοντέλο σε έκθεση αυτοκινήτου, σκέψου ότι ίσως χάρη σε αυτήν το αυτοκίνητο σου έχει κόκκινες δαγκάνες στα δισκόφρενα, διπλή εξάτμιση πίσω ή θύρα USB στο ηχοσύστημα…

Poios-einai-o-pragmatikos-rolos-twn-montelwn-twn-ekthesewn-aftokinhtwn

Poios-einai-o-pragmatikos-rolos-twn-montelwn-twn-ekthesewn-aftokinhtwn 1

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...