Μίλησε η εμπειρία….Ευκολα τη Δόξα ο Ατρόμητος.

Με σκορ 3-0 κέρδισε ο Ατρόμητος Αντιρρίου στο Καινούργιο το νεανικό σύνολο της τοπικής Δόξας. Η αναμέτρηση διεξήχθη σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής των προηγούμενων ημερών με το λασπωμένο γήπεδο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Οι Καινουργιώτες διαμαρτύρονται για τον μη 3’πέναλτι στο 25′ σε αν.ατροπή του Μήτσου. Στο 45′ ο Κάκκος μετά από μπαλιά του Γλωσσόπουλου έκανε το 0-1 και στο 57′ ο Τσίκας σε κόρνερ Ευθυμιόπουλου έκανε την προβολή διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 0-3 έγινε στο 71′ με πλασέ του Ευθυμιόπουλου.
Το φίλμ του αγώνα:
25′ Η Δόξα διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Μήτσου μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ και κίτρινη κάρτα για θέατρο στον παίκτη της Δόξας.
27′ Γύρισμα του Μπίμπα χωρίς να δει ότι ο Φλωρόπουλος κάνει έξοδο αλλά η μπάλα καταλήγει κόρνερ
33′ Κόρνερ Παπαποστόλου κεφαλιά Ζαχαρόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι
39′ Φάουλ Κωνσταντίνου ελάχιστα άουτ
45′ Γκοοολ 0-1 Μπαλιά Γλωσσόπουλου στον Κάκκο που μέσα από την περιοχή με

πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόκκαλη
46′ Ο Κάκκος μπήκε από αριστερά μέσα στην περιοχή έκανε το πλασέ με τον Κόκκαλη να αποκρούει
53′ Ο Κωνσταντίνου εκτελεί φάουλ και ο Φλωρόπουλος πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει
57′ Γκοοολ 0-2 Κόρνερ του Ευθυμιόπουλου ο Τσίγκας εκμετελεύτηκε ότι ο Κόκαλης δεν έκανε έξοδο και με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
71′ Γκοοολ 0-3 Ο Κάκκος μπήκε από αριστερά μ’εσα στην περιοχή και ο Ευθυμιόπουλος με πλασέ έκανε το τελικό 0-3 ο Κόκκαλης
73′ Σουτ Κάκκου απέκρουσε ο Κόκαλης
86′ Σουτ του Παπαθανάση πέρασε άουτ

Δόξα Καινουρίου  (Γιάννης Μακρής):  Κόκκαλης, Αυγέρης, Τζωρτζόπουλος (46′ Κυτσολάμπρος), Καγιάντζας, Κωνανσταντίνου, Ντίνος, Νικολογιάνννης, Μήτσος (71′ Ασημακόπουλος), Πέτρου, Dollenga (28′ Κακούρης)
Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Βήτος, Παπαποστόλου, Ζαχαρόπουλος, Τσίκας, Αναγνωστόπουλος (7′ Μπίμπας), Κάκκος, Γλωσσόπουλος (80′ Μανδέλος), Ευθυμιόπουλος (74′ Μυλωνάς Ν.)
2 (2) 1 (4)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...