Μαγικοί Ιρλανδοί στην επόμενη φάση – Αποκλεισμός για Σουηδία

Μεθύσι πρόκρισης για την Ιρλανδία! Η ομάδα του Ρόι Κιν έψαχνε ένα… χρυσό γκολ απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Ιταλία και τελικώς το πέτυχε στο 85’!

Ο από μηχανής Θεός Μπρέιντι έστειλε στον έβδομο ουρανό τους νησιώτες, χαρίζοντας τη νίκη με 1-0 και στέλνοντας την εθνική τους στους «16» του Euro, ως μια απ’ τις καλύτερες τρίτες. Κάπως έτσι σόκαρε και την Τουρκία η οποία θα έπαιρνε το εισιτήριο, αν δεν είχαν νικήσει οι νησιώτες.

Στο 77’ ο Ινσίνιε είχε δοκάρι που λίγο έλειψε να προκαλέσει εμφράγματα στους Ιρλανδούς, ενώ… δευτερόλεπτα πριν το μοναδικό τέρμα του αγώνα, ο Χούλαχαν είχε χάσει τετ-α-τετ για τους μετέπειτα θριαμβευτές.

Ο Αντόνιο Κόντε είχε κάνει πολλές αλλαγές στην ομάδα του, αφού δεν υπήρχε ενδιαφέρον και ήθελε να ξεκουράσει τους «βασικούς» ενόψει της συνέχειας.

Ενδεκάδες :
Ιταλία: Σιρίγκου, Ντε Σίλιο (81’ Ελ Σαραουΐ), Ογκμπόνα, Τζάτζα, Φλορέντσι, Τιάγκο Μότα, Ιμόμπιλε (74’ Ινσίνιε), Στουράρο, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Μπερναρντέτσι

Ιρλανδία: Ράντολφ, Κόουλμαν, Κίο, ΜακΚάρθι (77’ Χουλαχάν), Λονγκ (90’ Κουίν), ΜακΛίν, Ντάφι, Χέντρικ, Γουάρντ, Μπράντι, Μέρφι (70’ ΜακΓκίντι)

klkl

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, στο τελευταίο όπως αποδείχθηκε ματς του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς με την Σουηδία,  οι Σουηδοί γνώρισαν την ήττα με 1-0 από το Βέλγιο και αποκλείστηκαν από το Euro. Σκόρερ με γκολάρα ο Ναϊνγκολάν στο 84’ , το Βέλγιο που θα αντιμετωπίσει στους ”16” την Ουγγαρία. Bασικός ο Μπέργκ που αντικαταστάθηκε στο 63′ απ’τον Κουιντέτι.

Ενδεκάδες :

Σουηδία (Έρικ Χάμρεν, 4-4-2): Ίσακσον, Λίντελοφ, Γιόχανσον, Γκράνκβιστ, Όλσον, Εκντάλ, Κάλστρομ, Λάρσον (70’ Ντουρμάζ), Φόρσμπεργκ (82’ Τζενγκίν), Ιμπραΐμοβιτς, Μπεργκ (63’ Γκουιντέτι).

Βέλγιο (Μαρκ Βίλμοτς): Κουρτουά, Μουνιέρ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνγκεν, Βίτσελ, Ναϊνγκολάν, Καράσκο (71’ Μέρτενς), Ντε Μπρούινε, Αζάρ (90’+3’ Οριγκί), Λουκάκου (87’ Μπεντέκε).

Τελική βαθμολογία :
1) Ιταλία 6  3-1
2) Βέλγιο  6  4-2
3) Ιρλανδία  4  2-4
————————–
4) Σουηδία  1  1-3

 

Πηγή : sport-fm.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...