Μαθήματα Αστρονομίας για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι

Μαθήματα Αστρονομίας για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού θα παραδίδονται τα επόμενα 4 Σαββατοκύριακα σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι, με σκοπό την προετοιμασία των μαθητών για τη συμμετοχή τους στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας Δημοτικού. Τον Διαγωνισμό διοργανώνει η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά την Κυριακή 20/5/2018. Αναλυτικές πληροφορίες για το Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο http://contest.astronomos.gr/archives/17141.
Τα μαθήματα θα παραδίδονται από τον κ. Αργύρη Δρίβα, Φυσικό στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και μέλος της Αστρονομικής Εταιρείας “Ωρίων” Πάτρας και από τους μαθητές Λυκείου Σοφία Καραγιώργου και Ξενοφώντα Δούρο στη Ναύπακτο και τη μαθήτρια Λυκείου Γιώτα Ντόβα στο Μεσολόγγι. Και οι 3 μαθητές έχουν διακριθεί σε προηγούμενους Διαγωνισμούς Αστρονομίας Γυμνασίου και Λυκείου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και τον κ. Δρίβα στα τηλ. 6949932937, 6972176578 και στο [email protected].



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...