Μακρή: “Θέλουν να με διώξουν από την βουλή”

Μακρή:
“Δεν θα με σταματήσουν”

 
Σχέδιο αποπομπής της από το κοινοβούλιο, καταγγέλλει με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Ραχήλ Μακρή, κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η κ. Μακρή αναφέρει πως στόχος αυτής της μεθόδευσης την οποία καταγγέλλει, είναι να μην παραβρίσκεται στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη ΔΕΗ όπου και σκοπεύει να προχωρήσει σε αποκαλύψεις σκανδάλων που χρήζουν διερεύνησης από τη δικαιοσύνη.

Η εν λόγω ανάρτηση προκάλεσε πλήθος σχολίων και ερωτημάτων από χρήστες του Facebook με αποτέλεσμα η κ. Μακρή να επανέλθει και να καταγγείλει πιο συγκεκριμένα, πως χθες στη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, ζήτησαν την τιμωρία της με βάση τον κανονισμό, για τον άγριο καυγά που είχε χθες στην επιτροπή παραγωγής και εμπορίου της Βουλής με τη βουλευτή της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Μακρή:

Μεθοδεύουν την αποπομπή μου από το κοινοβούλιο προκειμένου να μην είμαι στην συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ, όπου θα αποκαλύψω με ντοκουμέντα το έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού, τα σκάνδαλα και την εμπλοκή τους σε πράξεις που χρίζουν διερεύνησης από την δικαιοσύνη για σοβαρές πολιτικές ευθύνες. Νομίζουν ότι μπορούν να με σταματήσουν;

Το δεύτερο σχόλιο της κ. Μακρή:

Χθες στην διάσκεψη ζητήθηκε η τιμωρία μου με βάση τον κανονισμό της Βουλής και με αίτημα της ΝΔ , ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Νομίζουν ότι με πράξεις τέτοιες θα με σταματήσουν; Έξω θα μαι με τους εργαζόμενους και τα στοιχεία θα τα μοιράσω εκεί.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...