Μανιάτης: Οι πολίτες που πιστεύουν στο σοσιαλισμό ξεπερνούν το 20%

Μανιάτης: Οι πολίτες που πιστεύουν στο σοσιαλισμό ξεπερνούν το 20%
Η επόμενη μέρα των εκλογών του Μαΐου θα είναι μια μέρα με θετικό αποτέλεσμα για την Ελιά, το ΠΑΣΟΚ, τη δημοκρατική παράταξη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης θα βρεθούν μπροστά στο αδιέξοδο της πραγματικότητας, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννης Μανιάτης, κατά την ομιλία του σε προεκλογική εκδήλωση της Ελιάς στην Καλαμαριά.
«Η επόμενη μέρα θα είναι μια μέρα θετικού αποτελέσματος για την Ελιά, το ΠΑΣΟΚ, και τη δημοκρατική παράταξη. Είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και όλες οι δυνάμεις που νομίζουν ότι μπορούν να συνεχίσουν σε αυτό το αντιφατικό και ανιστόρητο πολωτικό κλίμα της δήθεν αντιπαράθεσης μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, θα βρουν το αδιέξοδο της πραγματικότητας, που θα αναδείξει ως παράγοντα σταθερότητας και ισορροπίας στη χώρα την Ελιά, τη δημοκρατική παράταξη», είπε ο κ. Μανιάτης.

Επισήμανε ότι η Ελιά, η δημοκρατική παράταξη, αποτελεί τον κρίσιμο κρίκο, το βασικό συντελεστή σταθερότητας, όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και ολόκληρης της χώρας και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε σε αυτό το κρίσιμο και εξαιρετικά ενδιαφέρον μεταίχμιο, να έχουμε ξεπεράσει όλα τα χρόνια της ύφεσης και να βρισκόμαστε μέσα στο 2014 μπροστά στη μεγάλη πρόκληση: Τις θυσίες του ελληνικού λαού να τις μετουσιώσουμε επιτέλους σε ελπίδα, αισιοδοξία και χαμόγελο. Τα πρώτα μηνύματα έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται από τις ίδιες τις αγορές. Τα δημοσιονομικά μεγέθη μας έχουν επιτρέψει να συζητούμε πλέον για διανομή του κοινωνικού πλεονάσματος και την επιστροφή των χρεωστούμενων από το ελληνικό δημόσιο στους προμηθευτές και τους παρόχους υπηρεσιών».

Σε ό,τι αφορά στο ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός υποστήριξε: «Θέλω να τονίσω, με κάθε έμφαση, ότι το ΠΑΣΟΚ, ως βασικός πυλώνας στήριξης της Κεντροαριστεράς, της δημοκρατικής παράταξης, ως βασικός πυλώνας στήριξης του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς, αποτελεί αυτό που μπορεί να συνιστά και τη μεγάλη ελπίδα της πατρίδας και της κοινωνίας. Είμαστε πολύ περισσότεροι από ότι δείχνουν τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα. Η δημοκρατική παράταξη, οι κεντροαριστεροί πολίτες, οι πολίτες που πιστεύουν στο σοσιαλισμό και στη δημοκρατία, ξεπερνούν το 20%».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...