Μαξίμου:Η ΝΔ αγνοεί τι γίνεται στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

αρχείο λήψης (2)

«Ο κ. Κουμουτσάκος δεν έχει προφανώς υπόψιν του τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία καταγράφουν ιστορικά χαμηλά 16μήνου, στη σκιά οικονομικών και πολιτικών συγκυριών παγκοσμίου βεληνεκούς», αναφέρει απάντηση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στην ΝΔ, προσθέτοντας «όσο κι αν ο κ. Κουμουτσάκος επιθυμεί να αποδώσει την παγκόσμια χρηματιστηριακή αναταραχή στην ελληνική κυβέρνηση, φοβούμαστε ότι η πραγματικότητα και η κοινή λογική τον διαψεύδουν».

«Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτικός. H κυβέρνηση εργάζεται σταθερά για ανάκαμψη και τη σταθερότητα της οικονομίας», καταλήγει το κείμενο απάντησης του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, προς την ΝΔ.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος είχε δηλώσει πως: «Μας ανησυχεί βαθύτατα η δραματική πτωτική πορεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου. Επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους μας».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι η πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών «συνδέεται με την αίσθηση διογκούμενης πολιτικής αβεβαιότητας, που η ίδια η κυβερνητική πλειοψηφία προκαλεί» και κάλεσε την κυβέρνηση να αλλάξει άμεσα πορεία και πολιτική.

«Ειδάλλως, αναλαμβάνει βαριές ευθύνες απέναντι στη χώρα και τον ελληνικό λαό», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

The post Μαξίμου:Η ΝΔ αγνοεί τι γίνεται στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...