Μαξίμου:Ο κ.Κουμουτσάκος στοχοποιεί και εκβιάζει την Επιτροπή του διαγωνισμού

ÁÈÇÍÁ ÌÅÃÑÏ ÌÁÎÉÌÏÕ.(EUROKINISSI ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)

«Η αγωνία τους ΝΔ μπροστά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης, είναι περισσότερο από ορατή. Ο κ. Κουμουτσάκος απαίτησε σήμερα την ακύρωση της διαδικασίας, δηλώνοντας ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να επιστραφούν, τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν:

Η Νέα Δημοκρατία δίνει αυτή τη στιγμή την ύστατη μάχη, προκειμένου να υπερασπιστεί ένα καθεστώς ανομίας, αυθαιρεσίας και διαπλοκής που κυριάρχησε στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο επί σχεδόν 30 χρόνια.

Το Δημόσιο έχει εισπράξει ήδη 65 εκατ. ευρώ μέχρι στιγμής για το τίμημα των τηλεοπτικών αδειών. Αναμένεται να εισπράξει άλλα περίπου 20 εκατ. (από τα συνολικά 61,5 εκατ. ευρώ) με την καταβολή της πρώτης δόσης του τιμήματος από τον τέταρτο υπερθεματιστή. Το τίμημα χρήσης των συχνοτήτων, θα ανέλθει τελικά από 246 σε 255 εκατ. ευρώ.

Η αγωνία της ΝΔ μπροστά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης, είναι περισσότερο από ορατή. Ο κ. Κουμουτσάκος απαίτησε σήμερα την ακύρωση της διαδικασίας, δηλώνοντας ότι τα χρήματα αυτά πρέπει να επιστραφούν.

Αυτό σημαίνει ότι η ΝΔ δεσμεύεται να επιστρέψει:

14,5 εκατ. ευρώ στον κ. Αλαφούζο.

24,6 εκατ. ευρώ στον κ. Μαρινάκη

25,3 εκατ. ευρώ στον κ. Κυριακού

3 εκατ. (εγγυητική επιστολή) στον κ. Καλογρίτσα.

Παράλληλα, ο κ. Κουμουτσάκος στοχοποιεί και εκβιάζει, με αδιανόητο για ευνομούμενη χώρα, τρόπο την Επιτροπή του διαγωνισμού.

Η λέξη «εξευτελισμός» είναι λίγη!

ΥΓ. Μιλώντας για «πόθεν έσχες», ας ενημερώσει ο κ. Κουμουτσάκος που κόπτεται σήμερα για τη νομιμότητα, αν υπήρξε ο οποιοσδήποτε έλεγχος πόθεν έσχες, έστω και στα πενιχρά 18 εκατ. ευρώ, με τα οποία παραχωρήθηκε στην Digea των καναλαρχών το μονοπώλιο παροχής των ψηφιακών συχνοτήτων. Ο ελληνικός λαός περιμένει μια ξεκάθαρη απάντηση.

 

 

The post Μαξίμου:Ο κ.Κουμουτσάκος στοχοποιεί και εκβιάζει την Επιτροπή του διαγωνισμού appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...