Μαξίμου: Βατερλό της Ν.Δ. στη Βουλή

Μαξίμου: Βατερλό της Ν.Δ. στη Βουλή

«Αντιλαμβανόμαστε και την άβολη θέση στην οποία έφθασε η κυρία Σπυράκη και η ΝΔ μετά το χθεσινό Βατερλό, αφού κατέρρευσε η προσπάθειά της να δημιουργήσει αντιπερισπασμό για το σκάνδαλο Novartis και την ανάγκη της να αλλάξει την ατζέντα», αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Η ανακοίνωση καταλήγει, «περιμένουμε και την τρίτη κατά σειρά on camera δήλωση της κυρίας Σπυράκη για το ίδιο θέμα μέσα σε μία ημέρα και αναρωτιόμαστε αν η ανευθυνότητα χρεώνει υπερωρίες.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αντιλαμβανόμαστε και την άβολη θέση στην οποία έφθασε η κυρία Σπυράκη και η ΝΔ μετά το χθεσινό Βατερλό, αφού κατέρρευσε η προσπάθειά της να δημιουργήσει αντιπερισπασμό για το σκάνδαλο Novartis και την ανάγκη της να αλλάξει την ατζέντα.

Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει ότι, όσο επιστρατεύει τα εθνικά θέματα για την εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση, δεν λειτουργεί ενάντια στην κυβέρνηση αλλά στην ίδια τη χώρα και υπονομεύει τις διαρκείς διπλωματικές προσπάθειες για την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών.

Υ.Γ. Περιμένουμε και την τρίτη κατά σειρά on camera δήλωση της κυρίας Σπυράκη για το ίδιο θέμα μέσα σε μία ημέρα και αναρωτιόμαστε αν η ανευθυνότητα χρεώνει υπερωρίες.»

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/324591-Maximoy-Baterlo-tes-N-D-ste-Boyle ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...