Μαξίμου: Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της

Μαξίμου: Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της

Κατηγορία

phpanos
Σάββατο 30/04/2016 – 14:05

Μέγαρο Μαξίμου

(ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!)                                                                                                                                                                                         

Παιχνίδια σε βάρος του ελληνικού λαού από διαπλεκόμενα συμφέροντα καταγγέλλει με ανακοίνωση του το Μέγαρο Μαξίμου, επισημαίνοντας ότι τη στιγμή που ή διαπραγμάτευση με τους θεσμούς βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ παίζουν για ακόμη μία φορά το παιχνίδι της παραπληροφόρησης και της κινδυνολογίας.

«Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ μεγαλοεκδότες και μεγαλοκαναλάρχες για ακόμη μία φορά «παίζουν τα ρέστα τους» σε μία απέλπιδα προσπάθεια να προασπίσουν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα  τους η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει τις τηλεοπτικές άδειες στους ίδιους διαπλεκόμενους!!!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

«Λίγο πριν την Ανάσταση, η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της

Τις τελευταίες μέρες και ενόσω μια δύσκολη και σύνθετη διαπραγμάτευση βρίσκεται στο πιο λεπτό σημείο της, γινόμαστε μάρτυρες μιας διαρκώς εντεινόμενης παραπληροφόρησης και κινδυνολογίας, από μεγάλη μερίδα εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Από το ότι η κυβέρνηση δέχθηκε τα πάντα και υπογράφει “στα τέσσερα”, μέχρι ότι μας γυρνάνε στη δραχμή ή ότι δεν μιλούν μεταξύ τους οι βασικοί διαπραγματευτές.

Δεν μας είναι ξένη, ούτε πρωτόγνωρη αυτή η τακτική. Από το Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα η διαπλοκή έχει παίξει, αρκετές φορές, τα “ρέστα” της. Σήμερα, παρότι δεν τους έχει μείνει ούτε ίχνος αξιοπιστίας, επιμένουν πεισματικά. Αναμενόμενο. Δε τους έχει απομείνει άλλη ελπίδα. Με ανυπόστατα δημοσιεύματα προσπαθούν, για άλλη μια φορά, να δημιουργήσουν κλίμα καταστροφής και διαφωνιών ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης.

Σήμερα, λόγω της ημέρας, αντί άλλης απάντησης και αυτονόητων διαψεύσεων σε πρωτοσέλιδους τίτλους φθηνής προπαγάνδας, στέλνουμε στους εκδότες των συγκροτημάτων της διαπλοκής και στους κομιστές της κίτρινης δημοσιογραφίας, τις ευχές και τη κατανόηση μας. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία…

Καλό Πάσχα σε όλους, μα πιο πολύ στον ελληνικό λαό για την Ανάσταση που προσδοκά, που δικαιούται και, πράγματι έρχεται !»

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...