Μαξίμου: Ο λαός απορρίπτει τα «κλειστά σύνορα» και τα κέντρα κλειστού τύπου

Μαξίμου: Ο λαός απορρίπτει τα «κλειστά σύνορα» και τα κέντρα κλειστού τύπου

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 06/03/2016 – 21:19

Μαξίμου

Επίθεση της κυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία

Ακροδεξιά ρητορική καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία το Μέγαρο Μαξίμου, ισχυριζόμενο ότι ο λαός απορρίπτει τα «κλειστά σύνορα» και τα κέντρα κλειστού τύπου, όπως έδειξε η προσφορά ειδών για τους πρόσφυγες στο Σύνταγμα.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, το Μαξίμου σημειώνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ονειρεύεται «άλλες εποχές και δεν το κρύβει».

«Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η ακροδεξιού χαρακτήρα ρητορική στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει το σύνολο του κόμματος. Άραγε, θα συμφωνήσει με τον Εκπρόσωπό του και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ομολογώντας ότι το ευρωπαϊκό προφίλ που πασχίζει να χτίσει δεν είναι παρά μία βιτρίνα;», αναφέρει η γενική γραμματεία του πρωθυπουργού, σε ανακοίνωσή της.

«Ακόμη και σήμερα, με την πρωτοφανή του ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στο Σύνταγμα, απέρριψε – ξανά – τη λογική της Νέας Δημοκρατίας για “κλειστά σύνορα” και κέντρα κλειστού τύπου στη λογική των φυλακών», καταλήγει η κυβερνητική απάντηση.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...