Μαξίμου: Ο K. Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία αρκεί να μην προέρχεται από την ακροδεξιά

Μαξίμου: Ο K. Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία αρκεί να μην προέρχεται από την ακροδεξιά

«Ο κ. Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται, αρκεί να μην προέρχεται από την ακροδεξιά».
Αυτό είναι το σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου για το γεγονός ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχει προβεί σε πειθαρχικά μέτρα κατά του μέλους της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος τάχθηκε υπέρ των ακροδεξιών τραμπούκων που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «προδότη», την ίδια στιγμή που τοποθετείται για τον Ρουβίκωνα, καταλογίζοντας στην κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό τη δράση του.

Συγκεκριμένα οτο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει σε ανακοίνωση του:
«Ο κ. Μητσοτάκης καταδικάζει τη βία από όπου και αν προέρχεται, αρκεί να μην προέρχεται από την ακροδεξιά.
Δεν τόλμησε καν να διαγράψει τον κ. Καμπόσο, που είπε για τη φασιστική επίθεση στον Γ. Μπουτάρη πως “αυτά παθαίνουν οι προδότες”.
Με Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση του κ. Μητσοτάκη.

Θυμάται τη βία μόνο κάθε φορά που ο Ρουβίκωνας προβαίνει σε παραβατικές και προφανώς καταδικαστέες ενέργειες. Δεν μας κάνει εντύπωση όμως. Είναι ο άνθρωπος που δήλωνε πως “η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την Αριστερά».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κάνει την εξής δήλωση, με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στο ΣτΕ:
«Κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει.

Ο κ. Τσίπρας ας υπερβεί, επιτέλους, τον εαυτό του. Και ας συνειδητοποιήσει ότι ο διχαστικός του λόγος μόνο ζημία προκαλεί στον τόπο. Κι ας διασφαλίσει, όπως οφείλει, το νόμο, την τάξη, την ασφάλεια, τη συνοχή της κοινωνίας και την ομαλή λειτουργία των θεσμών. Αυτή είναι, άλλωστε, η απαίτηση όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από την ιδεολογική και πολιτική τους τοποθέτηση».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/332612-Maximoy-O-K-Metsotakes-katadikazei-te-bia-arkei-na-men-proerchetai-apo-ten-akrodexia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...