Μαξίμου: Φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη

Μαξίμου: Φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη

Για «φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη», κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου του και στις αναφορές τους περί «υπογείων του Μεγάρου Μαξίμου».

Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού υπογραμμίζει στην ανακοίνωση του:
«Πέρα από τις φαντασιοπληξίες του ζεύγους Μητσοτάκη, το ενημερώνουμε πως στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου δεν έχει πια γραφείο ο συνέταιρός τους, κ. Παπασταύρου, ούτε εισέρχονται βαλίτσες Samsonite τροχήλατες πριν καταλήξουν σε κάποιο φορολογικό παράδεισο.
Οι ένοικοι του υπογείου».

Νωρίτερα η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε δηλώσει:
«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/321258-Maximoy-PHantasioplexies-toy-zeygoys-Metsotake ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...