Μαρτυρίες από τη Νίκαια που σοκάρουν: Είδα πτώματα να εκτοξεύονται στον αέρα σαν κορίνες του μπόουλινγκ

Παρασκευή 15/07/2016 – 07:55

Νίκαια

Συγκλονισμένη η Γαλλία παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την επίθεση που είχε ως  αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, με τους αυτόπτες μάρτυρες να περιγράφουν τις φρικτές στιγμές που βίωσαν.

Ανάμεσα σε αυτούς μία νεαρή γυναίκα, με το όνομα Κοραλί, η οποία μιλώντας στο δίκτυο France 24 News, είπε ότι αρχικά είδε ένα μεγάλο φορτηγό να επιταχύνει και να παρασύρει πολλούς ανθρώπους.

«Έσπρωξα τη μητέρα μου σε ένα κτίριο μαζί με ακόμα πενήντα ανθρώπους. Όταν έφτασα στην πόρτα τότε άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί», δήλωσε η γυναίκα.

«Εγκαταλείψαμε τα καρότσια στο έδαφος, μεταφέραμε τα παιδιά στα χέρια και περιμέναμε. Νομίζαμε ότι δεν ήταν δυνατόν, αλλά ο κόσμος φώναζε “είναι τρομοκρατική επίθεση” όταν το φορτηγό άρχισε να παρασύρει τον κόσμο. Ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωή της.

Την ίδια ώρα και ενώ οι σκηνές πανικού έχουν ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο από τη Γαλλία, ένας ακόμα αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο Associated Press έκανε λόγο για μακελειό με «σορούς παντού».

Από την άλλη, ένας δημοσιογράφος της τοπικής εφημερίδας  Nice Matin εξήγησε πως παρακολουθούσε τα πυροτεχνήματα όταν το φορτηγό ξεκίνησε την τρελή πορεία του και μέσα σε λίγα λεπτά όπως είπε: «Είδα πτώματα να εκτοξεύονται στον αέρα σαν κορίνες του μπόουλινγκ. Άκουσα θορύβους, κραυγές που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...