Μαφιόζικη εκτέλεση στους Αγίους Αναργύρους: Τον «γάζωσαν» με 15 σφαίρες

Μαφιόζικη εκτέλεση στους Αγίους Αναργύρους: Τον «γάζωσαν» με 15 σφαίρες

Μαφιόζικη ενέδρα έστησαν σε έναν άντρα το βράδυ της Πέμπτης, στους Αγίους Αναργύρους, στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 21.40 το βράδυ, όταν ο άντρας, ελληνική καταγωγής, επιστρέφοντας από την εργασία του, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του, τύπου Smart.

Τη στιγμή εκείνη άγνωστοι δράστες, οι οποίοι, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, τον αιφνιδίασαν και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του, με πυροβόλο όπλο.

Οι δράστες έριξαν συνολικά 15 σφαίρες, εκ των οποίων οι οκτώ βρέθηκαν στο σώμα του θύματος, από τη μέση και κάτω.

Ο άντρας μεταφέρθηκε  στον Ερυθρό Σταυρό, όπου έδωσε μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Το θύμα ήταν γνωστό στον χώρο της νύχτας και κατά πληροφορίες φέρεται να ήταν στέλεχος αντίπαλης ομάδας με αυτή «αρχινονού»  που δολοφονήθηκε προσφάτως.

Ωστόσο, ακόμη δεν υπάρχουν ενδείξεις που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, εξετάζουν ως πιθανότερο κίνητρο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/329152-Maphiozike-ektelese-stoys-Agioys-Anargyroys-Ton-gazosan-me-15-sphaires ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...