Μεγάλη μουσική συναυλία Μικτής χορωδίας Ναυπάκτου – Δ.Μπάση στο Ευπάλιο Φωκίδας.(video & photos)

-2.500 και πλέον θεατές στην πιο πετυχημένη μουσική βραδιά του Καλοκαιριού  !!!

Τα 150 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου Έλληνα αγωνιστή στρατηγού Μακρυγιάννη (με καταγωγή από το Κροκύλειο Δωρίδας),θέλησε να γιορτάσει ο δήμος Δωρίδας με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ξετυλίγοντας την πλούσια ιστορία της ζωής του,μέσα από τον αφηγηματικό λόγο του Β.Τσακίρογλου,αλλά και τη μουσική πανδαισία τόσο της Μικτής χορωδίας Ναυπάκτου που συμμετείχε στην εκδήλωση με έργα Ελλήνων συνθετών,όσο και την εξαίσια φωνή του Δ.Μπάση που φρόντισε να ταξιδέψει μουσικά με τη δίωρη παρουσία του,τους  2.500 και πλέον θεατές που βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο της Αγ.Παρασκευής δίπλα στα “κτήρια Ευπαλίου” στην κορυφή του χωριού με μια μοναδική θέα σε όλο τον Κορινθιακό.

Αναμφίβολα πρόκειται για τη μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση του καλοκαιριού όχι μόνο του δήμου Δωρίδας,αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Ο Δ.Μπάσης ξεδιπλώνοντας την καταπληκτική του φωνή,ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια από την δική του δισκογραφική πορεία,αλλά και άλλων γνωστών και καταξιωμένωνσυνθετών (Θεοδωράκη-Χατζηδάκη-Μικρούτσικου).Και ο κόσμος μέχρι το τέλος της συναυλίας εκεί,να χειροκροτεί και να συμμετέχει με τις δικές του μουσικές δυνάμεις σε ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι που κανείς δεν ήθελε να τελειώσει……

007

009

014

016

017

018

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...