Μεγάλη νίκη για τη Βόρεια Ιρλανδία – Αποκλείστηκε η Ουκρανία

Tεράστια και ιστορικής σημασίας νίκη πανηγύρισε η Βόρεια Ιρλανδία απέναντι στην Ουκρανία με 2-0 , ένα αποτέλεσμα που τους δίνεις πολλές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ οι Ουκρανοί έγιναν η πρώτη εθνική ομάδα που αποκλείεται και μαθηματικά απ΄την επόμενη φάση του Euro,  έχοντας δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ακόμα και να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική την Πολωνία,.θα είναι πάλι τέταρτη.

Η Βόρεια Ιρλανδία είχε τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα με την Πολωνία, και δίκαια κέρδισε με 2-0 ,σε αντίθεση με τους Ουκρανούς που απογοήτευσαν.  Η Βόρεια Ιρλανδία έκανε το 1-0 με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο 49′ με σκόρερ τον ΜακΌλεϊ , κι ενώ οι Ουκρανοί είχαν βγεί μπροστά στα τελευταία λεπτά για να ισοφαρίσουν, οι αντίπαλοί τους το εκμεταλλεύτηκαν και με τον ΜακΓκιν σκόρερ στο 90+6 διαμπρφώθηκε το τελικό 2-0 που έδωσε τη δυνατότητα στους ΒορειοΙρλανδούς να ελπίζουν βάσιμα σε πρόκριση στους ”16” του Euro.

Ουκρανία (Μικαΐλο Φομένκο, 4-2-3-1): Πιατόφ, Φεντέτσκι, Κασερίντι, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Σίντορτσουκ (76’ Γκαρμάς), Στεπανένκο, Γιαρμολένκο, Κοβαλένκο (84’ Ζιντσένκο), Κονοπλιάνκα, Σελέζνιοφ (71’ Ζοζούλια).

Β. Ιρλανδία (Μάικλ Ο’Νιλ, 4-5-1): ΜακΓκόβερν, Χιουζ, Κάθκαρτ, ΜακΌλεϊ, Τζόνι Έβανς, Ντέιβις, Κόρι Έβανς (90’+3’ ΜακΝερ), Νόργουντ, Γουόρντ (70’ ΜακΓκι), Ντάλας, Ουάσινγκτον (84’ Μαγκίνις).

Bαθμολογία :
1) Γερμανία  4
2) Πολωνία   4
3) Βόρεια Ιρλανδία   3
4) Ουκρανία    0

Επόμενη (3η) αγωνιστική :
21/06
19.00  Bόρεια Ιρλανδία – Γερμανία
19.00 Ουκρανία  –  Πολωνία

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...