Μεγάλο θράσος: Δείτε πώς του πήρε το κινητό μέσα από τα χέρια (Βίντεο)

Μεγάλο θράσος: Δείτε πώς του πήρε το κινητό μέσα από τα χέρια (Βίντεο)

κινητό

Ένας άνδρας περπατούσε στη γνωστή «Λεωφόρο της Δόξας» στο Χόλλυγουντ του Λος Άντζελες, κάνοντας ζωντανή μετάδοση σε κοινωνικό δίκτυο με το κινητό του. Κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον ίδιο, ένας άλλος άνδρας τον πλησίασε θέλοντας να διαλαλήσει τους λογαριασμούς του σε κοινωνικά δίκτυα, πιθανόν επειδή ήθελε να λάβει περισσότερη προβολή… Αφού η επιθυμία του ικανοποιήθηκε από τον κάτοχο του κινητού τηλεφώνου ο άνδρας συνέχισε να τον ακολουθεί φωνάζοντας στον κάτοχο του κινητού, ενώ ακόμα η κάμερα τραβούσε, ενώ μετά του έδειξε το όπλο που κουβαλούσε στην τσέπη του.

 Ο άτυχος άνδρας και κάτοχος του κινητού τα πήρε στην πλάκα όλα αυτά και συνέχισε να προχωρά ενώ ο άλλος άνδρας εξαφανίστηκε. Λίγη ώρα αργότερα, ακόμα με την κάμερα να τραβάει ζωντανά και ενώ ο κάτοχος του κινητού συνέχιζε να απολαμβάνει την παρέα τυχαίων περαστικών, ο άνδρας που τον απειλούσε προηγουμένως εμφανίζεται από το πουθενά και του κλέβει το κινητό.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/301625-Megalo-thrasos-Deite-pos-toy-pere-to-kineto-mesa-apo-ta-cheria-Binteo ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...