Μειμαράκης: Ο Τσίπρας αν γνώριζε περί το plan B του Βαρουφάκη πρέπει να δώσει εξηγήσεις

Μειμαράκης: Ο Τσίπρας αν γνώριζε περί το plan B του Βαρουφάκη πρέπει να δώσει εξηγήσεις
Θα σύρουμε τον πρωθυπουργό στη Βουλή για να δώσει τις απαντήσεις που απαιτούνται για τα σχέδια Βαρουφάκη, ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που πρόσθεσε πως συμφωνεί με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά πως ο κύριος Τσίπρας αν γνώριζε πρέπει να δώσει εξηγήσεις και πως αν δεν γνώριζε, τότε είναι επικίνδυνος.

Εφεδρικά σενάρια απαιτούνται κι εγώ τα έκανα όταν ήμουν στο υπουργείο Άμυνας, είπε ο κύριος Μεϊμαράκη, για να προσθέσει: «Αλλά δεν έφερνα τους παιδικούς μου φίλους να τα κάνουν αυτά, αλλά τα έκανα με τα στελέχη, που θα συνέχιζαν και μετά από εμένα».

Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς που μας λένε ευθέως πως θα μας πάνε στη δραχμή, αλλά με τους υποκριτές, επεσήμανε. Δεν μπορούσε να υπάρχει “plan b” εξοδου από το ευρώ, ή αν υπήρχε, έπρεπε να μας το είχαν πει, εξήγησε και αναρωτήθηκε: «Γιατί αποδέχεται τώρα ο Τσίπρας μια πιο επώδυνη συμφωνία; Για να μεγαλώσει η δυσανασχέτηση του λαού έναντι στους εταίρους»;

Εμείς δεν ζητάμε ποινική διερεύνηση, αλλά πολιτική απόδοση ευθυνών, επεσήμανε αναφορικά με τις προτάσεις της ΝΔ για κλήση του κυρίου Βαρουφάκη στην εξεταστική για τα μνημόνια.

Δεν είναι αντιπαθής ο κύριος Τσίπρας και δεν μας διώχνει, γι’ αυτό και στις δημοσκοπήσεις θα πρέπει να προσθέσετε και τις δικές μας γνώμες, είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο της συνέντευξής του στον Αντ1. 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...