Μειώθηκε κατά 43% η διαφορά Τραμπ-Κρουζ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Μειώθηκε κατά 43% η διαφορά Τραμπ-Κρουζ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 01/04/2016 – 21:33

Μειώθηκε κατά 43% η διαφορά Τραμπ-Κρουζ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Νέα δεδομένα στην κούρσα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος καθώς η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ έπεσε κατακόρυφα από την περασμένη εβδομάδα ενώ αυξήθηκε ταυτόχρονα το ενδεχόμενο το συνέδριο του κόμματος να επιλέξει κάποιον άλλον υποψήφιο για να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις προβλέψεις του διαδικτυακού ιστότοπου PredictIt.

Από 67% που ήταν την περασμένη εβδομάδα, η πιθανότητα να κερδίσει το χρίσμα ο Τραμπ έπεσε σήμερα στο 44%, υποστηρίζει ο εξειδικευμένος ιστότοπος που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Βικτόρια της Ουέλινγκτον, στη Νέα Ζηλανδία. Αντιθέτως, αυξήθηκαν στο 34% οι πιθανότητες του Τεντ Κρουζ, του γερουσιαστή από το Τέξας, στον οποίο ο ιστότοπος έδινε ποσοστό μόλις 14%.

Έχει επίσης αυξηθεί στο 69% (από 43% την περασμένη εβδομάδα) η πιθανότητα να φτάσουν οι υποψήφιοι στο συνέδριο χωρίς κανείς τους να έχει αποσπάσει την απόλυτη πλειοψηφία σε εκλέκτορες ώστε να εξασφαλίσει το χρίσμα για τις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, να διεξαχθεί δηλαδή ένα αποκαλούμενο “συνέδριο υπό διαπραγμάτευση”.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...