Μετά από δυο χρόνια απουσίας, επιστροφή στις διακρίσεις για τον Ναυπακτιακό Γ.Σ.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΠΠΑ΄-ΠΚΑ΄ ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μετά από δυο χρόνια απουσίας, επιστροφή στις διακρίσεις για τον Ναυπακτιακού Γ.Σ.  και το στίβο της Ναυπακτίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2014!

8ος Πανελληνιονίκης ο Γιάννης Φούντας στο αγώνισμα των 1000μ.  Παμπαίδων Α΄!

Με επιτυχία πραγματοποίησε ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. το Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουλίου 2014, στο ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ της Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Βόρειος Όμιλος) Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄ (γεννηθέντες το 1999 και 2000) με τη συμμετοχή 350 αθλητών/τριών από 100 και πλέον σωματεία από τις Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θράκης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Πέλλας Κιλκίς,  Θεσσαλονίκης, Δυτικής Μακεδονίας, Πιερίας Ημαθίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Θεσσαλίας, Δυτικής Στερεάς και Ανατολικής Στερεάς.

Η αθόρυβη και συστηματική δουλειά της Διοίκηση του ΝΓΣ η οποία ξεκίνησε το χειμώνα του 2013, σε συνεργασία με τον Τεχνικό Σύμβουλο του σωματείου κ. Μελίστα Νίκο και ιδιαίτερα με την  καταξιωμένη προπονήτρια στίβου και παλιά δόξα του Ελληνικού κλασικού αθλητισμού στα αγωνίσματα ημιαντοχής κα. Γεωργία Τρουμπούκη καιμε σκοπό την ανασυγκρότηση των τμημάτων στίβου του Σωματείου, αποδίδει τους πρώτους της καρπούς το καλοκαίρι του 2014. Μετά από αγωνιστική απραξία δυο περίπου ετών, λόγω έργων ανάπλασης στο Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο Ναυπάκτου που δυστυχώς, χωρίς να επιστρέφουν κάτι ουσιώδες σε επίπεδο υποδομών για τον κλασικό αθλητισμό, ανέκοψαν την επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία του στίβου της Ναυπακτίας της τριετίας 2009-2012 σε Πανελλήνιους Αγώνες, ο «Ναυπακτιακός Γυμναστικός Σύλλογος» λαμβάνει και πάλι μέρος στην μεγαλύτερη εθνική αθλητική διοργάνωση στίβου με δυο αθλητές, τον Γιάννη Φούντα (δρόμος 1000μ.) και τον Χρήστου Σπύρο (δρόμος 80μ.).  

Την καλύτερη αγωνιστική παρουσία από τους αθλητές του Ν.Γ.Σ. είχε ο Γιάννης Φούντας, ο οποίος, αγωνιζόμενος στον τελικό του αγωνίσματος δρόμου 1000μ., τερμάτισε στην 8η θέση με χρόνο 3΄08΄΄01. Στο αγώνισμα των 80μ. της κατηγορίας των Παμπαίδων ο Σπύρος Χρήστου αγωνίστηκε στην 2η προκριματική σειρά (το αγώνισμα έγινε σε τρεις προκριματικές σειρές) και με επίδοση 9΄΄99 τερμάτισε στη 4η θέση, καταλαμβάνοντας την 11η θέση της τελικής κατάταξης, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό.

Η αγωνιστική εμφάνιση και των δυο παιδιών, τα οποία μόλις πριν από περίπου μισό χρόνο ξεκίνησαν να προπονούνται συστηματικά στα δρομικά αγωνίσματα του στίβου, υπόσχεται και άλλες διακρίσεις στο μέλλον.

Τα συγχαρητήρια αξίζουν πάνω από όλα στα ίδια, στους γονείς τους αλλά και στην κα Γεωργία Τρουμπούκη, υπό την καθοδήγηση της οποίας προετοιμάστηκαν και αγωνίστηκαν.

Παρά το γεγονός ότι τα έργα ανάπλασης δεν πρόσθεσαν τίποτα σε επίπεδο υποδομής και εξοπλισμού για το στίβο (οι δυο βαλβίδες ρίψεων που υπήρχαν προ έργων……αποτελούν αυτή τη στιγμή παρελθόν από το χώρο του Σταδίου) και την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που υπάρχει σήμερα, η Διοίκηση του Ναυπακτιακού Γ.Σ. προτίθεται από Σεπτέμβρη να συνεχίσει την προσπάθειά της σε επικοινωνία και συνεργασία με όλους τους των αρμόδιους φορείς για την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας (Δήμο Ναυπακτίας – Επιτροπή Διοίκησης Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου) με κύριο σκοπό την εξασφάλιση των προϋποθέσεων για μόνιμη και σταθερή ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στον τόπο μας.

Τέλος η Διοίκηση του ΝΓΣ εύχεται σε όλους καλό καλοκαίρι και ενημερώνει τους αθλητές και τους γονείς τους ότι οι προπονήσεις όλων των τμημάτων του σωματείου θα ξεκινήσουν στο πρώτο 15ήμερο του Σεπτέμβρη (για περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση ή στο τηλ. 6974641875).

 

.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...