Μετά τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο Τζέιμς Μποντ χάνει και τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες

Δευτέρα 30/05/2016 – 14:14Είναι επίσημο. Ό,τι κι αν συμβεί, όσες πιέσεις κι αν δεχθεί, όσο κι αν παραμένει ο αποκλειστικά υπεύθυνος για το γεγονός πως οι ταινίες του Τζέιμς Μποντ ενδιαφέρουν ξανά την κινηματογραφική βιομηχανία, ο Σαμ Μέντες δεν θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει και τρίτη περιπέτεια του 007, μετά τα υπερ-επιτυχημένα Skyfall και Spectre.
«Ήταν μια καταπληκτική περιπέτεια. αλλά θέλω να πω ιστορίες με νέους χαρακτήρες», δήλωσε ο σκηνοθέτης που είχε ξανά στο παρελθόν δηλώσει πως δεν θα επιστρέψει, αλλά επέστρεψε, τότε – ανάμεσα στο Skyfall και το Spectre – και υπό τις πιέσεις του Ντάνιελ Κρεγκ που είχε αφήσει να εννοηθεί πως και η δική του επιστροφή στο ρόλο εξαρτάται από την επιστροφή του Σαμ Μέντες στην σκηνοθετική καρέκλα.
«Πιστεύω, επίσης, ότι υπάρχουν σκηνοθέτες εκεί έξω που μπορούν να κάνουν τη δουλειά ακριβώς όπως κι εγώ. Και όπως ήμουν εγώ σε σχέση με το Skyfall, θα πρέπει να αναζητηθούν σε ελαφρώς αναπάντεχα σημεία. Ήταν μια απίστευτη περιπέτεια, λάτρεψα κάθε δευτερόλεπτο, ήταν ένα προνόμιο. Όλες οι εμπειρίες θα μου μείνουν αξέχαστες, αλλά νομίζω πως έχει έρθει η ώρα για κάποιον άλλον να κάνει τη σπουδαία αυτή δουλειά.»
Πηγή: http://flix.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...