Μετά τον καβγά με τον Τατσόπουλο, η Μακρή δίνει εξηγήσεις στον Καμμένο

Μετά τον καβγά με τον Τατσόπουλο, η Μακρή δίνει εξηγήσεις στον Καμμένο
Η Ραχήλ Μακρή… αγαπά το Διαδίκτυο και το έχει αποδείξει άλλωστε!

Οι αναρτήσεις της στο Facebook μάλιστα για άλλα στελέχη και βουλευτές του κόμματος, οι οποίες κρίθηκαν προκλητικές, ήταν εκείνες που οδήγησαν τον Πάνο Καμμένο να παραπέμψει τη βουλευτή των ΑΝΕΛ στην Επιτροπή Δεοντολογίας με την κατηγορία της αντικομματικής συμπεριφοράς.

Σήμερα, Τρίτη, συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, προκειμένου να ασχοληθεί με το ζήτημα που προέκυψε με την κυρία Ραχήλ Μακρή. Όπως έχει πει ο κ. Καμμένος, η Ραχήλ Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Θα προηγηθεί συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας της Βουλής.

Εν τω μεταξύ, το Σαββατοκύριακο η βουλευτής των ΑΝΕΛ «πρωταγωνίστησε» και πάλι στο Διαδίκτυο. Μαζί της και ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Οι δύο βουλευτές έβαλαν… φωτιά στο Facebook, ανταλλάσσοντας διαδικτυακά πυρά με αφορμή τις φήμες που ακούγονται για το πολιτικό μέλλον της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ανάμεσά τους ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς με τις ατάκες τους να γίνονται πρώτο θέμα.

Η «μάχη» ξέσπασε όταν ο ανεξάρτητος βουλευτής σχολίασε ειρωνικά το ενδεχόμενο η Ραχή Μαλρή να μεταπηδήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Εντός του 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης θα έρθει εις γάμου κοινωνία με την Ραχήλ Μακρή. Ο γαμπρός θα πάρει προίκα 20 στρέμματα με ψηφοφόρους και δύο ψεκαστικά αεριωθούμενα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Π. Τατσόπουλος και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...