Μεταγραφική βόμβα για τον Παναθηναϊκό που έκανε την έκπληξη

Μεταγραφική βόμβα για τον Παναθηναϊκό που έκανε την έκπληξη

Πανιώνιος και Παναθηναϊκός συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ και ο Καμερουνέζος άσος μετακομίζει στο Κορωπί – Στις 550.000 ευρώ κι ένας παίκτης το κόστος μεταγραφής

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Πανιώνιος και Παναθηναϊκός στο ραντεβού της Τετάρτης συμφώνησαν σε όλα για την απόκτηση του Καμερουνέζου μεσοεπιθετικού και σύμφωνα με πληροφορίες με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους για τους «κυανέρυθρους».

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα έναντι ενός ποσού που θα φτάσει τις 550.000 ευρώ (αν και κάποιες άλλες πηγές κάνουν λόγο για το μισό ποσό) με κενώ θα υπάρξει κι έμψυχο αντάλλαγμα εκ μέρους του «τριφυλλιού» (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο θα είναι αυτό) είτε με δανεισμό παίκτη είτε με κανονική μεταγραφική. Οι Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Μαρινάκης, Δώνης είναι τέσσερις υποψήφιοι να δοθούν ως πιθανά ανταλλάγματα αν και ο Δώνης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Το συμβόλαιο του Μπουμάλ με τους Νεοσμυρνιώτες έληγε το καλοκαίρι του 2016 και ο Πανιώνιος βρισκόταν σε επαφές μαζί του για την επέκταση της συνεργασίας τους. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός ο οποίος ήταν διατεθειμένος να αποκτήσει από τον Ιανουάριο τον ποδοσφαιριστή. Ο 26χρονος μετακόμισε στην Πλατεία το καλοκαίρι του 2014 και με την κυανέρυθρη φανέλα είχε 50 συμμετοχές, εννιά γκολ και δέκα ασίστ.

Ο Παναθηναϊκός θα είναι η πέμπτη ελληνική για τον Ολιβιέ Μπουμάλ έχοντας ήδη αγωνιστεί σε Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών και Πανιώνιο.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνουν την καταρχήν συμφωνία τους για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Ολιβιέ Μπουμάλ» ήταν η λακωνική ανακοίνωση και από τις δύο ΠΑΕ για το deal με τον Καμερουνέζο μεσοεπιθετικό.

Πηγή: Gazzetta

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...