Μεταφορές με ταχύτητα 1.200 χλμ./ώρα

Μεταφορές με ταχύτητα 1.200 χλμ./ώρα

Κατηγορία

kchalkiadakis
Πέμπτη 12/05/2016 – 19:34

Μεταφορές με ταχύτητα 1.200 χλμ./ώρα

Το μέλλον της τεχνολογίας παρουσιάζει η εταιρεία Hyperloop One η οποία παρουσίασε μία άκατο στο μέγεθος ενός αυτοκινήτου, η οποία τροφοδοτείται από ηλεκτρομαγνήτες και αναμένεται να αποτελέσει το γρηγορότερο μεταφορικό μέσα.

Πρόσφατα την πρώτη της επιτυχημένη δοκιμαστική διαδρομή, ταξίδεψε με τουλάχιστον 160 χιλιόμετρα την ώρα μέσα από την έρημο της Νεβάδα των ΗΠΑ.
 
Η εταιρεία Hyperloop One, που ανέπτυξε το σύστημα hyperloop επιδιώκει να δημιουργήσει έναν εναλλακτικό τρόπο με τον οποίο, μελλοντικά, οι άνθρωποι θα μπορούν να ταξιδεύουν με μεγάλες ταχύτητες.

Η Hyperloop One είναι μία από τις πολλές εταιρείες που ανταγωνίζονται για το ποια θα καταφέρει να υλοποιήσει το όραμα του Elon Musk, ιδρυτή της κατασκευάστριας εταιρείας πυραύλων SpaceX και της κατασκευάστριας εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla Motors.

Ο Musk είχε προτείνει τη δημιουργία ενός συστήματος μεταφοράς ανθρώπων και φορτίων μέσω γιγάντιων σωλήνων, το οποίο θα κάλυπτε την απόσταση μεταξύ του Λος ‘Αντζελες και του Σαν Φρανσίσκο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...