Μετωπική Ι.Χ. στην Εθνική οδό.6 τραυματίες

Πριν απο λίγη ώρα σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση 2 αυτοκινήτων,ενός ταξί με αγροτικό,στην Εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο 27χλμ έξω απο το Μεσολόγγι.Αποτέλεσμετα της σφοδρής σύγκρουσης να μεταφερθούν 6 τραυματίες στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα 3 πυροσβεστικά οχήματα με 8 άνδρες απο το Μεσολόγγι ενώ λόγω έλλειψης ασθενοφόρου απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα απο Ναύπακτο και Αγρίνιο.Το ασθενοφόρο Μεσολογγίου είχε μεταβεί σε άλλο περιστατικό στο Νεοχώρι και γιαυτό τον λόγο ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρα απο άλλες πόλεις.

Να σημειώσουμε οτι στο σημείο του τροχαίου  τυχαία περνούσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων και το πλήρωμα ήταν αυτοί που πρόσφεραν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Αλήθεια κ.Υπουργέ της Υγείας και εσείς κ.πρώην αν σας τύχει τέτοιο περιστατικό στον δρόμο αυτό που είναι καρμανιόλα και βρεθείτε εσείς στην θέση των τραυματιών που περίμεναν μέσα στα οχήματα τους να έρθουν ασθενοφόρα απο άλλες πόλεις ποιόν θα κατηγορούσατε εσείς?

Η κυκλοφορία στην Εθνική οδό γίνεται απο επαρχιακό δρόμο.

onairnews.gr

troxaio_mesologgi-6 troxaio_mesologgi-5 troxaio_mesologgi



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...